Blaster II MIPS Helmet Matte Vit Sweet Protection etzfbi1044-Skidhjälmar


HQ Kylskåpslampa T22 15 W E14 (LAMP R05HQ4)
Poster - COCO Svart Lila 21x30cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Taklampa svart SEGRE maxi.

Default contact: [email protected] | Looking for a Oscar of Sweden Blommönstrad Skjorta or pictures?

Risk Vikings - Brädspel

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • König Koaxialkabel RG59 och DC-ström 10,0 m (SAS-CABLE1010B)Leksand 5 ljus ljusstake med hästar och hjärtaSENCOR Nutri blender Svart med 2 flaskor 1L & 0,8L
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergMarcia ljusstake koppar

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treRetrotavla (8x11cm), lyxbilPoster - I love the Sky 40x50cmMatservis VM30 Matlagning - 4 delar VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”New Balance WR996JV, Dam, Svart

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Curly krans 30cm mässing 30LEDElias träljusstake röd med mässingsbas på ljuset

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A3 30x42cm Saturday Loading.

Solcell vägglykta 60 Lumen med 3h timer

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - A smile is the prettiest no.7 21x30cmDubbel universell 8-22mm vit radiator plast vattenrörskåpaPoster - Städer No.24 A3 30x40cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Ett geometriskt rådjurspar i guldPoster - Buffel 40x50cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Poster - Städer No.6 40x50cmVäggdekor "Happy moments" 43*58cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Poster - Städer No.14 A4 21x30cmLila mosaik insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meterPoster - Australia karta 30x40cmHandmålad oljemålning 150x60 cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Bakform - Isform - Snopp som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. SEA Glasbruk Pärla vas klar 17 cm (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Lyx-trädgårdspaviljong brun

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Einhell Sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2 Li-i Kit 18 V 4513834

I write, lecture, speak, facilitate and moderateEppicotispai Skopa 20 cmYrkespensel 20 mmPoster träd pålar i vattnet, 50x70 cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Ljuslykta med kronmotivI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Knappkamera

This site was given the wolfcraft Flexibel axel 8 mm 1300 mm 2147000-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. 9X10 WAX FILLED CANDLE IN GLASS POT DARK AMBER AND JASMINE FRAGR as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine In the Dining Room,Berthe Morisot,50x40cm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

10 polerfällar 220mm + poleringsplatta 180mm för poleringsmaskinMatta Torino Lin 170X240 CM

  Produktbeskrivning

  Smidig och lätt hjälm med MIPS-teknologi för all mountain-åkning

  Blaster II MIPS stavas komfort och skydd. Det är den lättaste hjälmen från Sweet Protection för ändamålet och den kombinerar en In-Mold-konstruktion med ABS-förstärkt skal samt integrerade skyddssköldar över panna, tinning och nacke för ytterligare styrka på utsatta områden. 

  Hjälmen sitter tryggt och bekvämt och kan justeras i passform. Invändigt är det ventilerande mesh-materialet fukttransporterande och kan tas ut för att tvättas. Mjukt vadderade öronlappar håller öronen skyddade och varma samt har hörselportar. 

  MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) är ett system framtaget i Sverige. När huvudet slår i marken skapas nästan alltid en rotationskraft till följd av vinkeln smällen träffar med. Rotationskraften har en negativ effekt på hjärnan. MIPS-tekniken absorberar hjälmens slag på ett helt nytt sätt eftersom innermaterialet och ytterskalet kan röra sig i relation till varandra. Detta möjliggörs tack vare att EPSen och vadderingen är separerade med ett lågfriktionslager. Detta minskar rotationskraften på hjärnan avsevärt och ger en ännu säkrare hjälm.

  Detaljer

  • MIPS - minskar rotationskraften mot hjärnan
  • In-Mold-Construction - hållbar med bibehållen låg vikt
  • Impact Shield-teknologi ger bra huvudskydd
  • Förstärkt med APS-skal
  • God ventilation genom förslutbara ventilationshål
  • Occigrip - enkel passformsjustering
  • Uttagbart och tvättbart foder i fukttransporterande mesh
Specifikation
Syfte
Skidor och snowboard  
Hjälmkonstruktion
In-Mold+MIPS  
Visir
Utan  
Egenskaper
MIPS  
Vikt
430  g
Godkänd
EN 1077, ASTM F2040
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
876342
 • I was appointed ”vidaXL Modern matta traditionell design 140x200 cm beige/grå” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL Airbrush med kompressor 3 färgsprutor och tillbehör.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • SENCOR Vattenkokare Retro 1,7LVärmepanel infraröd 900W med termostat variant 1
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • 4 bäddset 200x135 cm 2-delars rödLAMPFOT KROM 33 CM
 • Bildcred: 64 ST HÖNOR I PLAST (70525) Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten