Norrøna M's Wool T-Shirt Ibis Indigo Night/Scarlet efwxsz1589-Kortärmade underställströjor

Poster Vintage marrakech svart/vit A4
Philips myGarden AlpenGlow Vägglampa

1177 Vårdguiden

Doftljus Metallburk Grön Tea
TAYLOR'S POTATISPRESS
Dammsugarpåsar Waves VC-104849

Hälsa - Låt kroppen jobba

Din kropp är byggd för rörelse. När du rör dig händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Läs om hur du på ett enkelt sätt kan träna och öka din fysiska aktivitet i vardagen. 

Norrøna M's Wool T-Shirt Ibis Indigo Night/Scarlet efwxsz1589-Kortärmade underställströjor

Produktbeskrivning

T-shirt i merinoull för friluftsliv med kontraster

Klättra högt, vandra långt och vila ut i tältet. Gör det i sol och värme, i blåst och kyla. Norrønas Wool T-shirt är ett baslager som passar dina friluftsaktiviteter oavsett säsong och intensitet. Merinoullen är temperaturreglerande och transporterar bort fukt från kroppen. Polyamiden gör tröjan mer slitstark och snabbtorkande. 

Detaljer

  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Skötselråd
Extra Information

Den magiska merinoullen

Merinoull är en fantastisk naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.
Mer
Specifikation
Typ
Kortärmad  
Egenskaper
Kompression: Nej
Thermofunktion: Nej
Egenskaper: Antibakteriell, Snabbtorkande, Ventilerande
Krage: Rundad halsringning
Dragkedja: Utan
Material
Materialtyp: Ull (merino) , Syntetfiber
Material
89% ull (merino), 11% polyamid  
Vikt
160 g  
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
831462
Till toppen av sidan