Badkarsblandare Termostat nedåt Gustavsberg Duschanslutning epxipd1484-Hem & Trädgård


Poster - Världskarta No.14 40x50cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
ONLY Carmakoma Lavender blus, Gammelrosa

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : TY Teeny Tys Rubble Paw Patrol
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
HoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, Vit

SMHI Varning

EGLO klassisk LED-lampa E27 ST48 Amber 11553
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Lejon kungen No.7 40x50cm
Poster - Grön plant No.9 21x30cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
A Farrier in His Forge,Louis Le Nain,60x50cm
The Lamentation of Christ with the Last, Joos van
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 920 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar AEG GR 21
Dammsugarpåsar Nilfisk CENTIX 60
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Electrolux Etage CV 721 Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Dammsugarpåsar Electrolux Boss Z 4105
Fortsätt läsa
Nonwoven Fototapet Earth Sunrise - en kvalitetstapet till markna

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Nonwoven Fototapet Wine Cellar - en kvalitetstapet till marknads
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4004 Electronic 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3454 Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Dammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 086
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 364

Varför varna för kontroller

Dammsugarpåsar Miele ALLERGY CONTROL PLUS S 800
Dammsugarpåsar OBH Nordica 7223 Jumbolino 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Gustavsberg Badkarsblandare Termostat Duschanslutning nedåt med möjlighet att byta till färgade spakar. (8425683)
Montering:
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. Blandaren ansluts med kallvattenledningen till höger och varmvattenledningen till vänster. Vattentryck: max 1000 kPa. Varmvatten temperatur: max 80°C. Vi ber om förståelse för att vi ej kan ansvara för fel som uppstått på grund av felaktig montering.

Övrigt:
-Keramisk avstängning
-Spärrknapp på temperatursidan vid 38°C
-Typgodkända backventiler
-Skyddsmodul [EB]
Färgade spakar som tillval

Varumärke Gustavsberg
CC-mått (mm) 150
Anslutning Bakåt
Färg Krom
Serie Logic
Utlopp Nedåt
Duschanslutning G 1/2
Djup (mm) 70
Typ Duschblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Dammsugarpåsar Rowenta RB 850
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Electrolux ZCV 800 (Centraldammsugare)
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 940-949
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Philips City Line Tokio
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Siemens Påstyp P
Dammsugarpåsar Electrolux DP 9000
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Wilfa BS 095 (Wilfa)
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Miele Total care S716

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
West Highland Terrier Ornament Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
No1 Sagaform Form Ställ för kökrödskap Vit
Poster - Jul krans No.2 30x40cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Tårtgafflar 12st
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Fasett 9015-1098 Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster - Optikertavla A4 21x30cm
Poster - Lejon Zomba no.2 30x40cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dokumentskåp med 3 lådor grå
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Matta ACCRA 70X200 CM
Wooden Chopping Board for Preparing food Acacia Wood
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Dörrdraperi i bambu 100x200 cm
800 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Danstävling i Älvsbyn lockade

Orange Jordglob med lampa 25cm diameter EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Beta Tools Inspektionslampa 1838P 018380005
SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT
Velda skyddsnät 4 x 3 m för dammar
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Dew Drop Bukettljus med Pärlor
Poster - Do more of what makes you happy No.13 40x50cm
Poster - Rött hjärta No.2 40x50cm
Poster - Kanin Always cute 40x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Melitta Mjölkskummare 2.0 Rostfri
Deltaco vägguttag, utanpåliggande, 2-port, utan kontaktdon (VR-1
Ranex Halogen utomhuslampa (5000.354) 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Poster - LOVE Marbre stil Med hjärta 40x50cm 1