Co Tapet Arkiv Engblad Acanthus 5354 Engblad & etzfbi2035-Hem & Trädgård


Poster Amerikanska flaggan, 50x70 cm
Poster Illustration skyline, 50x70 cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Vitlökspressare och skärare.

Default contact: [email protected] | Looking for a Neuroshima Hex 3.0 - Brädspel or pictures?

Tenson Teyah Sandal, Junior, Cerise

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Poster Illustration en kväll på stan, 50x70 cmPoster Närbild på isbitar format, 40x50cmPoster Rusty car, 50x70cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergKuddfodral GRIFFIN 45 X 45 CM

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn trePoster Blomma, 50x50 cmTrådlös Video Baby Monitor LCD med SkärmHållare för tandborstar VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Julgranskula Grön Bertil

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Emoji Unicorn Påslakanset Bäddset Vändbart 137 x 198 cmPoster Indiankvinna Nasuteas 1898, 50x70 cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Tavla i trä "Stjärna".

Pokemon Gymnastikpåse 40cm x 33cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Foam Slime / Fluffy Slajm / Stressboll-Liknande -12 FärgerSet med 2 hårspännen och 2 minisnoddar med rosettNapphållare - Älskling Rosett - Lundmyrsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Poster Birger Jarls Torn 50x70 cmStålmannen cape-mantel för dom allt minsta 2-4 år

Dessutom åker han jorden runt och håller Bättre sex med tantra 9789153437406Ballonger - Its a boykeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Fidget Spinner Pro - Aluminium spinner - Fri FraktMagnetisk Newton VaggaBarstol CuboidBacardi Flairflaska fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Karta över Jämjö, Blekinge som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Poster Illustration PAris, 100x100 cm (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Hailo Soptunna Big-Box Touch storlek XXL 71 L vit 0880-501

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Poster Tre munkar och en elefant, 70x100 cm

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDörrstoppare för Barn, Filur, EVATrendig tränings jumpsuitT-shirt - Just Do It Later - HERR large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Svarta Skidglasögon Klart Glas Goggles MC MX MopedglasögonI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Tre i ett – Resekit

This site was given the Mini High Dome Propagator Set of 3 Home Planting Gardening-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. vidaXL Rullgardin för dusch 100x240 cm bubbla as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Duschflödesröducerare regulator 50% vattenbesparing 9l / min the Prime minister should listen to.

Recent updates:

FC Barcelona Keps Fotboll Sport Mössa Röd/BlåIce Dragon Pulka

  Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: StraightRapport (cm): 38
 • I was appointed ”Visitkortshållare - Trä och Metall - Vit” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Snow Storm-Steam Boat off a Harbour's,J.M.W. Turner,50x40cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Ortovox Badger Safety BlåCAMPZ Grassland Tent 3P (2019)
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • CAMPZ Tignes Tent 1P (2019)Nordisk Almond +10 Sleeping Bag (2019)

Bildcred: Field with Poppies,Vincent Van Gogh,60x50cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten