Cars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single Drive

Pepe Jeans NEW VIRGINIA - Långärmad tröja - 327factory rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pepe Jeans PIA - Skjorta - multi

Pieces T-shirt med print - bright vitPieces EINFARBIGES - Skjorta - cloud dancerPieces Trenchcoat - beigePetit Bateau TYLOR - Parkas - jaune

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Princess goes Hollywood Kofta - gainsboroPlayful Motion Curve CUT OUT DETAIL SPORTS BRA - Linne - navyPolo Ralph Lauren T-shirt - bas - channel blåPolo Ralph Lauren OXFORD RELAXED FIT - Skjorta - italian rödPolo Ralph Lauren Kofta - camel melangePOSTYR Linne - blåPersona by Marina Rinaldi VASO - T-shirt med print - marine blåPULL&BEAR Vardagsklänning - bordeaux

Tack ❤

Min tid är nu

PULL&BEAR MIT ALL-OVER WEIHNACHTSMOTIVEN - T-shirt med print - röd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

PULL&BEAR JOIN LIFE - Kofta - vitMiss Selfridge Petite STRIPE WRAP - Blus - burgundy/blå/rustQ/S designed by T-shirt med print - navy

Q/S designed by LANGARM - Kofta - dark petrol melangeRagwear DELICIOUS - Långärmad tröja - dark choco

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Soft Rebels FRIDA - Linne - night sky

Talja med krok i metall

Reebok Classic CREW - Sweatshirt - solid tealReebok TANK - Funktionströja - urbvioRésumé JOSETTE - Långärmad tröja - purple

Rich & Royal FELPA CREW - Sweatshirt - vit
1537437987500

River Island Blus - stoneRosemunde Kofta - schwarzRoxy SUBWAYATMOSPH - Maxiklänning - blåSeraphine TARA - Skjortklänning - röd/sandSamsøe & Samsøe WILLOW - Maxiklänning - ponderosa pineSalomon AGILE TEE - Funktionströja - hibiscusScotch & Soda STRIPED TEE WITH PLACEMENT EMBROIDERY - T-shirt med print - comboSelected Femme SFIVY BEACH DRESS - Jerseyklänning - birch/light melange

Selected Femme SFDYNELLA STRIPE - Tunika - creme/dark sapphireSelected Femme SLFALEXANDRA CROPPED - Sweatshirt - light grå melange/dark sapphireSimply Be KIMONO SLEEVE EMBELLISHED SLEEVE DETAIL SWING - Vardagsklänning - midnight blås.Oliver T-shirt - bas - dizzy rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

s.Oliver LANGARM - Kofta - navySoyaconcept PAMELA - Blus - dusty roseSteffen Schraut THE ESSENTIAL FASHION - Skjorta - vitStradivarius MIT V-AUSSCHNITT - Blus - light blåSuperdry ARIA - Jerseyklänning - röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Superdry SEANNA - Långärmad tröja - gulSuperdry T-shirt - bas - aventurinSuperdry BROOKE - Kofta - rose

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Superdry Huvtröja med dragkedja - mottled anthraciteSuperdry CORE GYM TECH PANEL - Huvtröja med dragkedja - light grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

TFNC ISALIYA MAXI - Festklänning - new minkThe Ragged Priest EMPTY - Långärmad tröja - gul

Tommy Hilfiger LUCY - Långärmad tröja - gråTommy Hilfiger ESSENTIAL - Sweatshirt - vitTOM TAILOR WATERFALL BASIC - Långärmad tröja - intense purpur purple

TOM TAILOR DENIM PRINTED DRESS - Vardagsklänning - tropical

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Havsö SAGA2.1-Påse Dammsugarpåse elhrtf2683-Dammsugarpåsar

Produktnummer: 10562850

Havsö SAGA2.1-Påse Dammsugarpåse
5-pack dammsugarpåsar till Havsö Saga 2.1 Dammsugare.

Meningen med hela skiten…

TOM TAILOR DENIM STRUCTURED CARDIGAN SHAWL - Kofta - marble beige

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tommy Jeans CASUAL TEE - T-shirt med print - radiant gulTopshop WIDE FUNNEL - Långärmad tröja - gråTrue Decadence Festklänning - light blå

15324212664902228635381886865163.jpg

TWINTIP Luvtröja - mottled gråUnder Armour RIVAL - Luvtröja - charcoal light heather/charcoal light heather/grön typhoon

Vila VIFAIZA DRESS - Vardagsklänning - winetastingVila VICAVA - Blus - total eclipseVila Tunika - grönVila VISIFER - Kofta - röd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Versus Versace ABITO DONNA - Vardagsklänning - rödVero Moda VMFRANCIS BOX - T-shirt med print - mazarine blå/snow vit textVero Moda VMAYRA VIP - Blus - eggnogVero Moda VMEFFIE - Blus - night sky/night sky

Boken finns att köpa här.

Vero Moda Curve VMGINA CALF DRESS - Maxiklänning - misty rose

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Violeta by Mango BASIC - Skjorta - vitSchmuddelwedda Luvtröja - marine melangeWeekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - röd

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Wallis RUFFLE CAMI - Blus - bright rosa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Wrangler LOGO HOODY - Luvtröja - burnt ochreYAS YASBELLA - Blus - star vitYogasearcher SURYA - Sport-bh - yucca
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Zalando Essentials Långärmad tröja - blå gråZalando Essentials Maternity T-shirt med print - mottled gråHerrlicher TOUCH CROPPED - Jeans Skinny Fit - dullAG Jeans PRIMA ANKLE - Jeans Skinny Fit - light blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bershka IM PUSH-UP-SCHNITT - Jeans Skinny Fit - dark blåCLOSED PEDAL PUSHER - Jeans straight leg - mid blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dorothy Perkins LEAD IN POPPER - A-linjekjol - grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • edc by Esprit SKIRT - A-linjekjol - blåEven&Odd Curvy Jeans Skinny Fit - grå denim

Over and out.

Klara