20 st frön Tomat Tigerella exdald1328-Hem & Trädgård


Frozen Stellar Påslakanset Bäddset Vändbart 135x200 + 48 x 74cm
Fiskars Skärschablon - Cirklar

Blus Azizi

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster Colosseum, 50x70 cmCanpol® Napp "Milky", Busunge med hjärta underJulgranskula Blå Karin sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

2 bäddset 200x135 cm 2-delars gul
Spindelmannen-dräkt barn-Maskerad-Halloween
Cowboy maskeraddräkt-Maskerad-Halloween

Dekorativa cirklar att fästa på väggen, svarta

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Cernitlera, karminröd (420), 56gHello Kitty Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 48 st) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Plektrum - 50st - storlek 0.38 - svartaUniversell Ishink eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Field
Tårtdekoration Flaggor

4Living Matta "Messina" 135x195 cm Guld/vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Servetter 50-tals Klassiker

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Jeans Leggings Stretch JeggingsSkyddshandskar Anti-skärCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Passfodral Lace Light SosaFC Barcelona Halsduk Scarf 132x18cmAirboard Scooter Väska 8" Svart

Läs mer...
Klättermusen Gaiter Kit
Toko Universal Edge Grinder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Eureka! Duotaire Aluminium Tent gröneryPrimus CampFire Stool (2019)Helsport Reinsfjell Superlight 3 Footprint grå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSea to Summit Ember EbII Sleeping Bag Regular GråCocoon Air Core Lumbar Support Pillow Ultralight Light-Blå/Grå (2019)CAMPZ Soft Cooler Bag 14L Blå (2019) att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mammut Bionic 8 Belay Device grå (2019)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
AustriAlpin Micro Alpine Set 60cm Dyneema azure-grön
Bergans Skarstind 48 Night Blå/Athens Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

OMM TrailFire Vest Purple/Grå (2019)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotZARA KNIT Långärmad tunika Storlek M 100% BomullSkön tunika 100 % luftigt lin linne, milt röd och grå, Countryline, stl ca XLKlänning, Strl: XL, Grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
MNG collection, Skjorta, Strl: L, Kortärmad , Vit, Ekologisk bomull
BYXOR ZIZZI ZAY ZJ 54
Trygg Textil, Mjukisbyxor, Strl: L, Grå
Zalando Maternity, Mammajeans, Strl: XL, Blå, Polyester/Viskos

Viktigt!

  Tigerella är en tomatsort som ger en pålitlig skörd av normalstora tomater i rött och gult.

  Så på våren, groning tar 6-14 dagar. Temperaturen bör ligga på 18-23 grader.
  Plantera om plantan till större kruka när den är stor nog att flytta. När den är ca 20 cm planteras den antingen ut i växthus eller acklimatiseras successivt till utomhustemperaturer.
  Trivs bra i växthus eller på en solig, vindstilla plats i fuktig, gödslad och väldränerad jord. Håll jorden fuktig. Ge plantan ordentligt med stöd och nyp av sidoskott.

 • Uppblåsbar Öltunna

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • La Vierge,l'Enfant Jesus et sainte,LEONARDO da Vinci ,60x40cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Rörtång 180 mm...

  Sats med termostatventiler ELEGANT vinkel + PEX

Snygg fest kortärmad kavaj svart st 44, från LUNA Fashion Sweden
Nygårdsanna, Topp, Strl: 40, Svart
Part Two Alice II mörkblå jeans stlk 32" - nya!

Kontakt

PU leather Jeans Dam Pencil Pants Brun Strlk S

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Acne, Jeans, Strl: 29/34, ROC CASH, Svart
Fin lila topp /tröja från danska UNO.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Gant hoodie, stl.L
Ursnygg volang röd baddräkt i stl. 46

Stöd FARR!

COS, Shorts, Strl: 44, Svart, Siden

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

By Malina shorts stl S i linne