ONLY ONLNOVA - Blazer - royale port nphbyd36338-Kläder


Q/S designed by Blazer - dark grå
Repeat Kofta - rose

PULL&BEAR MIT LANGEN ÄRMELN - Vardagsklänning - bordeaux

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Soft Rebels TRINE DRESS - Vardagsklänning - night skyRACHEL Rachel Roy Curvy EXCLUSIVE BELL SLEEVE - Tunika - grå comboReebok Classic Parkas - vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Reebok SUPREMIUM 2.0 TANK - Linne - lilac
Reebok TEE - T-shirt med print - urbvio
Reebok Träningsbyxor - grå

PULL&BEAR Vardagsklänning - röd

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Résumé LUCY - Skjorta - rödRich & Royal Blus - autumn gold Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",River Island Fodralklänning - gråRiver Island Blus - brun eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

PULL&BEAR BASIC-SHIRT MIT RUNDBIESEN - T-shirt - bas - vit
River Island Petite T-shirt med print - vit

PULL&BEAR GESTREIFTES - Linne - mustard gul

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Rosemunde Kofta - grå melange

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av See u Soon BLOUSE - Blus - gulSamsøe & Samsøe TIA - T-shirt med print - hyper gulCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Salomon AGILE TEE - Funktionströja - hibiscussandro AUTENTHIQUE - Blazer - chlorophyllSee by Chloé Vardagsklänning - sand

Läs mer...
Selected Femme SLFGOLD TUNNI DRESS - Vardagsklänning - rose
Selected Femme SLFSTANDARD TEE SEASONAL - Långärmad tröja - peacoat/bright vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Simply Be SLEEVE - T-shirt med print - röds.Oliver KURZ - Skjortklänning - blå dobbys.Oliver ÄRMELLOS - Blus - navy
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSoyaconcept MALINE - Vardagsklänning - beige/rödSoyaconcept MADDIE - Blus - vitSteffen Schraut MAYFAIR DRESS - Vardagsklänning - midnight blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stradivarius MIT SCOOBY DOO - T-shirt med print - vit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry VINTAGE LOGO OMBRE ENTRY TEE - T-shirt med print - marina navy
Superdry T-shirt med print - dark grå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry MIT NIETENBESATZ - T-shirt med print - Heather grå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThree Floor ONDINE - Festklänning - purpleTFNC VIVA MAXI - Festklänning - new minkThe Ragged Priest OPAL DRESS - Jeansklänning - multi ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TOM TAILOR MY FABULOUS SUMMER DRESS - Vardagsklänning - röd
TOM TAILOR ASYMMETRIC BLOUSE - Blus - brilliant röd
TOM TAILOR DENIM MIDI DRESS - Vardagsklänning - rosa
TOM TAILOR DENIM COSY CARDIGAN WITH HOOD - Kofta - shale grå melange

Viktigt!

Tommy Jeans LOGO TEE - T-shirt med print - grå
Topshop LOVE IS LOVE - T-shirt med print - vit
Topshop ZIP FUNNEL - Fleecetröja - tan

Kontakt

TWINTIP T-shirt med print - gul

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

U Collection Vardagsklänning - grön/vit
Vila VITINNY NEW DRESS - Fodralklänning - total eclipse

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vila VILIBBO - Fodralklänning - anthracite
Vila VICAVA - Blus - winetasting

Stöd FARR!

Vila Blus - petrol

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila VILOST STRIPE CARDIGAN - Kofta - adobe rose/cloud dancer