Blazer - blå ONLY nphbyd36343-Kläder


Q/S designed by LANGARM - Kofta - dark petrol melange
Repeat PLAIN PONCHO - Poncho - sky

PULL&BEAR Jerseyklänning - grå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Soft Rebels TIGER BLOUSE - Blus - dark blåDerhy PAIX ROBE - Maxiklänning - noirReebok Classic T-shirt med print - vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Reebok SHINE DELTA MUSCLE - Linne - lilac
Reebok Funktionströja - brun
Reebok REEBOK HERO RUN BRA PAD - Sport-bh - berry

PULL&BEAR MIT KNOTEN VORNE - Linne - gul

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Rains CURVE - Parkas - faded blåRich & Royal LONGSLEEVE - Blus - spring rosa Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",River Island Maxiklänning - multi stripeRiver Island Blus - gold eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

PULL&BEAR MIT TRÄGERN - Linne - gul
Ripe EMBRACE LONG SLEEVE NURSING - Långärmad tröja - crimson

PULL&BEAR GESTREIFTES MIT BORTE - T-shirt med print - vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Rosemunde Långärmad tröja - cobblestone

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 2nd Day LEOPARD - Blazer - mint leafSamsøe & Samsøe Linne - racing rödCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Salomon ELEVATE AERO SHORT - Träningsshorts - faded den/poseidonScotch & Soda SHORT SLEEVE STRIPED DRESS COLLAR - Vardagsklänning - comboSee by Chloé Blus - lilac

Läs mer...
Selected Femme SLFDYNELLA DRESS NOOS - Skjortklänning - dark sapphire
Selected Femme SFMIO NOOS - Långärmad tröja - light grå melange

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Simply Be OMBRE SEQUIN CAMI - Linne - multis.Oliver T-shirt - bas - berrys.Oliver Tunika - steel blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSoyaconcept MAISE - Blus - toffeeSoyaconcept DANIELA - Blazer - blå skySteffen Schraut EMI LOVELY SHIRT - Blus - vibrant blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stradivarius MIT SCHRIFTZUG - T-shirt med print - beige

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry SAN JUAN - T-shirt - bas - rouge rouille
Superdry ALBA - Långärmad tröja - dark grön

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry MIT STRASSBESATZ - T-shirt med print - vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThree Floor FLAMING - Blus - scarlet rödTFNC TALMA MAXI - Festklänning - ivoryThe Ragged Priest EMPTY - Långärmad tröja - gul ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TOM TAILOR A LINE DRESS - Vardagsklänning - real navy blå
TOM TAILOR Blus - rose smoke
TOM TAILOR DENIM BEACH TEE - T-shirt med print - off vit
TOM TAILOR DENIM OTTOMAN CREW - Långärmad tröja - soft peach

Viktigt!

Tommy Jeans GRAPHIC TEE DRESS - Jerseyklänning - grå heather
Topshop HIGH TEE - T-shirt - bas - burgundy
Topshop Petite LOVE STRIPE TEE - T-shirt med print - rosa

Kontakt

TWINTIP T-shirt med print - light grå/dark grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Umbro Projects CROPPED OH HOOD - Luvtröja - blush/blå nights
Vila VITINNY NEW DRESS FAV - Jerseyklänning - cathay spice/snow vit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vila VIKAMIA TIANA MIDI DRESS - Skjortklänning - garden topiary/combo
Vila VICAVA - Blus - cabernet

Stöd FARR!

Vila VISANKA - Skjorta - off-vit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila VIBOOM - Kofta - röd