Zizzi - Blus - vanilla ice MAMELIA nphbyd39690-Kläder


HUGO GERNA - Jeans Skinny Fit - dark blå
I.scenery JRIDREAM MIDI SKIRT - A-linjekjol - navy blazer

Even&Odd Jeggings - blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Junarose JRKIMBRAN JANNIE - Jeans Skinny Fit - blå denimJDY JDYFELINE - Jeans Skinny Fit - blåKIOMI Pennkjol - rosa/purple sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Kaffe FIE NANCI SKIRT - Minikjol - dark grå melange
Lost Ink SLIM MOM - Jeans relaxed fit - coal
Lauren Ralph Lauren RUFFLE SKIRT - Maxikjol - multi

Even&Odd Jeans Skinny Fit - khaki

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lee ELLY - Jeans slim fit - picanteLee SCARLETT WORKER - Jeans Skinny Fit - rinsed denim Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Lost Ink Plus PULL ON IN POPPY - Jeggings - dark denimLTB ASPEN - Jeans straight leg - sian eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Even&Odd Curvy Minikjol - berry
Missguided Jeans relaxed fit - blå

Even&Odd Curvy Jeans Skinny Fit - light blå denim

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

mint&berry Minikjol - schwarz

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mavi LINDY - Jeans slim fit - dark blå denimMother MID RISE DAZZLER ANKLE - Jeans straight leg - squeeze playCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Monki RIVER SKIRT - A-linjekjol - rosaMos Mosh BRADFORD IDA - Jeans Skinny Fit - blåNA-KD BAROQUE PRINT PLEATED MIDI SKIRT - A-linjekjol - multicolor

Läs mer...
New Look Petite OHIO DISCO - Jeans Skinny Fit - blå
Noisy May NMELLA SUPER - Jeans Skinny Fit - dark blå denim

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ONLY CARMEN REG - Jeans Skinny Fit - dark blå denimONLY Carmakoma CARKARLA ANKLE - Jeans Skinny Fit - medium blå denimPaige HOXTON ANKLE PEG - Jeans Skinny Fit - indigo/metalic tux
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPepe Jeans COSIE - Jeans relaxed fit - wc5Polo Ralph Lauren Maxikjol - burgundyPULL&BEAR PUSH-UP - Jeans Skinny Fit - blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Q/S designed by A-linjekjol - rosa

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
2nd Day STEVIE - Jeans relaxed fit - indigo
s.Oliver KURZ - A-linjekjol - melon rosa

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Stradivarius SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - blå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTopshop LEOPARD JAMIE - Jeans Skinny Fit - rödVila VIOLIVANA SKIRT - A-linjekjol - natural melangeVero Moda VMSEVEN - Jeans Skinny Fit - dark blå denim ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HOM PLUME - Briefs - blå
Jan Vanderstorm SWEATSHIRT OEYSTED - Luvtröja - sand
Only & Sons Huvtröja med dragkedja - night sky

Viktigt!

Selected Homme SHHARO EMBROIDERY - Piké - brun
11 DEGREES CORE LONG LEEVE - Långärmad tröja - khaki
Key Largo BREAD - T-shirt - bas - vit

Kontakt

Versace Jeans HOODIE - Luvtröja - vit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Merc BRIGHTON - T-shirt med print - vit
Sisley SLIM FIT - Skjorta - vit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Armor lux MANTEAU ZIPPE HERITAGE - Parkas - rich navy
ALCOTT CAMICIA STAMPATA - Skjorta - vit

Stöd FARR!

BAD RHINO GRANDAD COLLAR PLUS - T-shirt - bas - sky

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Bershka Piké - rose