Gammalrosa GRACE duk, nphbyd4011-Inredning och möbler


Tomteluva med Blinkande motiv - Jultomte
Body med Hello Kitty 80 cl

Efashion Chana - Blus C65 Batik och Fjädrar, Grå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Cars, Pyjamas, BlåMinions Kortärmad pyjamas fuchsiaPJ Masks Kortärmad pyjamas vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

PJ Masks Kortärmad pyjamas fuchsia
Björnen Valentino, Vit
Poster A4 21x30cm Tiger Up Close

VILA Lucy skjorta, svart m. vit

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lyle & Scott Cord skjorta, SvartKronstadt Johan Oxford skjorta, Mörkgrön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Selected Promus skjorta, Mörk marinblåVäggord - The greatest gift is family eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Cream Elena blus, Blå
Retro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "French Fries"

Vero Moda - vmMalena 3/4 Blouse, Ljusgrå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Jamie Oliver Skål Vågor 13 cm Vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - I rather die young than live my life no.2 30x40cm200 st Te- Krydd- & Doftpåsar - fyll med ditt eget te tepåsarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Yoga grodaVäggdekor/Väggord Lär dig livets stora gåtaECCO Flowt Sandaler, Svart

Läs mer...
Nature Emma skor, Svart
Shoe the Bear Agnete Chelsea skor, Svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tretorn Aktiv Chelsea gummistövlar, SvartLjusmanschett, brun med löv och svarta bärPoster - Irish Coffee recept 40x50cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWish Me Interaktivt Gosedjur Blå/vit Hundvalp med Lila rosettBaby Born, Wonderland DrakePoster - Palmkvist no.14 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jumbo Squishy - Cappuccino Cat

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Harry Potter Ginny Weasley
Venus i svart, 67x20x19 cm i svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Babblarna mjukisdjur – Babba

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotHasbro, Speak Out, SE/FIBRIO® Baby – 34020 Labyrint med övningsplattorEgmont Kärnan, Kärnan, barnspel, Bamses honungs-jakt ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Modern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (1)
Lost Cities: Rivals Brädspel (Svensk)
Tärningsset D6 - Gemini Grön-röd (CHX26831) - Brädspel

Viktigt!

  I ett rum med mycket mönster och färg lugnar en enfärgad duk ner och ger en ombonad känsla.
  Material: 100% polyester.
  Storlek: Bredd 140 cm. Ange längd vid beställning.
  Beskrivning: Enfärgad duk i glansig kvalité med vävd slubeffekt.
  Skötselråd: Tvätt 30°. Krympning max 3%.
  Tips/råd: Duka med matchande produkter ur serien GRACE.
 • Y.A.S Nation kjol, Svart

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Second Female Mariel kjol, Brun

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) ABSOLUT4U kjol midi...

  Ljuslykta Elsa, Klarglas

Termometer Mumin
Väggdekor väggtext väggord - DUBBEL HJÄRTA
Kids Concept, Sittpuff lång m förvaring sam.

Kontakt

Britax, DualFix i-Size Bilbarnstol Wine Rose

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Berg marmor och rosa 21x30cm
Tenson Monitor Regnställ (Herr) Dark Khaki

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

MFH Commando-seil 9mm
JAVA BEAN Espadrillos

Stöd FARR!

4 st Ljusslingor med små söta 20 lampor (Micro LED) med batteri

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Lejonhuvud på monument 19 cm