Guld ENGLAND bordslampa, nphbyd4052-Inredning och möbler


Husdjurens hemliga liv, Pyjamas, grå med ceris byxa
Ninja Turtles Pyjamas blå

Whyröd Jolina kjol, svart m. vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,LEGO Pyjamas gråFårskinnsfäll Vit korthårig EKO - 210cmBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle Honungsbrun sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Oscar of Sweden Ljusblå Smårutig Skjorta
Oscar of Sweden Sandfärgad Linneskjorta Skjorta
Poster - Vinglas A4 21x30cm

Vila - Vicutit Denim Skirt, Blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Selected Preston Skjorta, VitOscar of Sweden Mörkröd Wrinkle Free-skjorta Skjorta Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Oscar of Sweden Mörklblå Skjorta Med Små Printade BlommorPoster - Vita vingar stående 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kjol Rosali
Flagga - Italien

Y.A.S Rusty kjol, Brun

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Hello gorgeous Guld tonad 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Flagga - SyrienVäggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storyCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Sandalett Marrakesh, VitShoe the Bear Bella L sneakers, FlerfärgadPoster - 100% QUEEN 21x30cm

Läs mer...
HUGO Boheme stövlar, Svart
Selected David sneakers, Vit m. grön

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Fåret Shaun mjukisdjur Medium (30 cm)Jellycat, Mattie Apa Medium 42 cmDoftljus, Scented Candle - Världens bästa mormor
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTY Peek a Boos Lance Flerfärgad Leopard4st Hörnskydd av GummiPokemon Halloween Pikachu Gosedjur att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Zootropolis Judy Hopps Gosedjur 18cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
My Little Pony the Movie Baby Seapony Jelly Bee
Shopkins Shoppies Donatina's Donut

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Shopkins Shoppies - Melodine

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotALF, DuellfestenGame of Thrones: The Iron Throne - BrädspelGemblo - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tärningsset D6 - Lustrous Slate (CHX27890) - Brädspel
Väggdekor väggord väggtext Jag vaknar brevid dig stryker
Fief: France 1429 - Brädspel
First Martians: Adventures on the Röd Planet Brädspel Spel

Viktigt!

  Bordslampa i enkel och diskret form. Tar lite plats men ger mycket ljus tillbaka.
  Material: Metall.
  Storlek: Höjd 50 cm, ø 15 cm.
  Beskrivning: Bordslampa i lackad metall. Textilsladd 25/150 cm. Armaturen är anpassad för ljuskällor i energiklassen D till AA++. Glödlampa medföljer ej.
  Sockel/lampa: 1 st E27, max 60 w glödlampa eller max 11 w lågenergilampa.
  Tips/råd: Blanda lampor som sprider ljuset mot en avgränsad yta med lampor som sprider ljuset i alla riktningar.
 • Svanefors Löpare 20x200 vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Gripsholm Pläd 130x170 130x170 vinröd

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Svanefors Pläd 130x170 blå...

  Granberg 113.1051

Kingdomino: Age of Giants - Brädspel
Geggamoja, Trämobil Diddi Rosa
Is Boll Formar 4st

Kontakt

Matthew True Blå - Kungen fan - Cars bilar 2

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Kuling, Ottawa Fodrat Regnställ Woody Rose
Coleman Kingsley 6 Tält

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Espandrillos EMMA rosegold, Rosa
Yokono 027 nuez, Brun

Stöd FARR!

Trådlös Elegant Julgransbelysning med 16 LED-ljus, fjärrkontroll

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Damskor Grön Comfort Vit, Vit