Vit/ljusgrå MEJA bordslampa, nphbyd4062-Inredning och möbler


Kuddfodral Arrows 45x45cm
Smiley Pyjamas vit/rosa 116 cl

Ljusstake Propell Hög, Mässing

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Miraculous Kortärmad pyjamas vitGosedjur - Love You Loads - Alla Hjärtans dag - Fr 1+Poster - Malmö A3 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Valueline Crimptång för RJ45 - RJ11 - RJ10 blå
Ljuslykta för mysiga vinterkvällar
Selected långärmad skjorta, Mörk marinblå

Xantia Ljusstake 1 ljus Svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bardvier Harvey Stripe slim fit skjortaOscar of Sweden Rosa- Och Vitrandig Skjorta Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Oscar of Sweden Chokladbrun Randig SkjortaONLY & SONS Ted LS SLUB Chamb skjorta, Mörkblå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ljuslykta Crochet, Ljusbrun
Amerikansk rörtång 18",400mm. Max gap= 65mm

Ljuslykta Ross höjd 10 cm, Gul

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Frank Dandy Smiley Big Logo Sweatshirt, Man, Grön Melange

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Stående stjärna Älskade SonIlse Jacobsen Gummistövlar, BeigeCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Hello gorgeous skrivstil A4 21x30cmPoster - Bokstaven Z 40x50cm2 i 1 borste med skyffel, rengör borsta städa datorer fönster

Läs mer...
Scholl Nautilus Navy-2
Bundgaard Ranjo II sandaler, Brun

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Bamse, Gosedjur, 40 cmTY Beanie Boos Mask Orange MumieWish Me Interaktivt Gosedjur Grå/Vit Hundvalp med Rosa rosett
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Kaninunge A4 21x30cmMelissa & Doug, Stort Mjukisdjur MopsTeddy Dogs, Vit/Brun att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Barbie Fashionistas #58 Peplum Power Doll

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
My Little Pony, Sour Sweet
Bon Bon Rose

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ljusslinga koppar, 110cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPokemon Dragonite EX BoxTärningsset - Purple Vit (CHX25407) - BrädspelQueendomino (nordisk version) - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
City Hall - Brädspel
Colony - Brädspel
Guardians of the Galaxy 2 Baby Groot Blomkruka
El Gaucho Brädspel spel

Viktigt!

  Bordslampa med antik silverfinish och slät sammetsskärm. 170 cm transparent sladd.
  Material: Metall och sammet.
  Storlek: Höjd 55 cm, skärm ø 16 cm, skärmhöjd 14 cm.
  Sockel/lampa: 1 st E14, max 40 w glödlampa. Obs! Glödlampa medföljer ej.
  Tips/råd: Se alltid lampan som en egen möbel när du inreder. Den kan behöva flyttas ett par gånger för att finna sin rätta plats att sprida värme och ljus i rummet.
 • Svanefors Pläd 120x150 grå

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster - Elefant Elegant 40x50cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Granberg 107.7114...

  Smiley kortärmad blå body, 86 cl

Rummikub Classic
Kids Concept, Sänggavel sammet blå
Barbie Explorer - Playstation (begagnad)

Kontakt

Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ Lila

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Wolf 40x50cm
Väggdekor väggtext väggord - KITCHEN

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Espandrillos EMMA svart, Svart
Charlotte of sweden flower bei, Ljusbrun

Stöd FARR!

Tavla med text My dad will always be my king

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ägg Timer