Bordslampa 60/20 cm Vit Izar nphbyd4081-Inredning och möbler


Star Wars, Pyjamas, Grå
Minions Pyjamas Microfleece svart

Svanefors Löpare 35x120 grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle HonungsbrunGrillpaket Pure, LandmannOscar of Sweden Ljusblårandig Skjorta Med Blå Detaljer sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lindbergh Printed skjorta, Blå
Oscar of Sweden Brun- Och Blårutig Skjorta
Oscar of Sweden Midnattsblå Paisleymönstrad Skjorta

Xantia Duk 160x250 cm Natur

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Värmeljusdriven Metall Snurra Cykel DesignSelected Preston Skjorta, Ljusblå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Superdry Nordic skjorta, GråPoster - Butcher Shop Nöt 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Svanefors Löpare 40x140 lila
Konstgjorda blommor bukett pioner antikvita/rosa

Trä Pyramid för Rökelsekoner med Buddha Design

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Exklusiv Galleriram med 12 st bilder Svart färg Stående

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Batteridriven LED Lampa med trådar, lyser i olika färgerSort Svart Girlhood SandaletterCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bianco Chelsea Boots, KonjakAngulus Chelsea Stövlar, SvartMetall detektor MD-3003B1

Läs mer...
Häftapparat + 5000st häft klämmer 26/6
Minions Hög gymnastiksko blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Stadens Hjältar, Bella Brandbil, Mjukisdjur( Väggdekor ) 3 par FjärilarMolang Mjukdjur Mini Molang
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTeddykompaniet, Nalle Grå 100 cmBarbie Fashionistas Pineapple Pop Original nr 70Ölunderlägg - Iron Maiden att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ever After High Legacy Day Briar Beauty

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Harry Potter Ron Weasley
TY, Coconut, Apa, Regular

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Maileg Best Friends Puppy

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotStar Wars Imperial Assault - BrädspelManhattan Project - BrädspelBamse Mix ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Alfabet svart/grå 40x50cm
RuneWars Miniature Game - Daqan Rune Golem - Brädspel
Havsö Jacob 1.0 Vattenkokare
Isle of Skye: Journeyman (Exp)

Viktigt!

  Bordslampa i stilren design i trä och vitt. Lampan inger en moden och stilfull känsla och ger ett behagligt ljus. Oavsett om du väljer att använda den som arbetslampa, läslampa eller stämnignsbelysning så är det en lampa som både ger praktisk belysning och blir en smakfull inredningsdetalj i ditt hem. 

  Specifikationer

  Övrigt
  Serie: Izar
  Färgnamn: Vit
  Stil: Trendig
  Lamptyp: Bordslampa
  Utseende: Trä,Ek


  Material
  Materialtyp: Metall,Tyg,Trä


  Mått
  Bredd: 60 cm
  Höjd: 55 cm
  Djup: 20 cm

 • Tvålpump Soft Touch svart 17cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Minymo, långärmad body med träd, rosa

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Body, Vit Rosa...

  Ampelhållare Tibetansk Spaniel

Barnvagnsleksak - Ella Bella Elephant Wiggler
Änglar med bokstäver, Dream
Tim Rimmer - Cars bilar - original

Kontakt

Isbjörn Of Sweden, Isbjörn Byxa Lila

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Afrika karta giraff ram 50x70cm
Amazonas Mosquito Traveller Pro

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

LaCrosse grön, Grön
Sandal Bdk Gold, Gold

Stöd FARR!

Ecco Aspina 83851357066, Dam, Grå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Chelseaboot wine, Röd