Modern T-shirt med print - vit Native nphbyd44371-Kläder


PULL&BEAR MIT TASCHE - Skjorta - bordeaux
PULL&BEAR T-shirt med print - light grå

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Skjorta - blå/vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Produkt SHARIF POPLIN - Skjorta - light blåProdukt PKTAUK JACOB TEE - T-shirt med print - blossomProdukt Luvtröja - light grå melange sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Q/S designed by Kavaj - anthracite
rag & bone STANDARD ISSUE BEACH - Skjorta - vit
Reebok Classic TEE - T-shirt med print - conavy/vit/priröd

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Långärmad tröja - expedition olive

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Replay T-shirt med print - militaryReebok MOVE TEE - T-shirt med print - medium grå heather Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",RVLT EVEN - T-shirt med print - vitRiver Island CREW BAROQUE RAGLAN - T-shirt med print - vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - classic wine
Ron Dorff DISCIPLINE DISCIPLE - Sweatshirt - grå

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - blå lagoon

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Strellson ALLEN MERCER SLIM - Kostym - grau

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Scotch & Soda EASY SHORT SLEEVE TEE WITH CHEST - T-shirt med print - vitScotch & Soda CLASSIC HOODED - Parkas - steelCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Selected Homme SLHSLIM MAKE - Kavaj - dark blåSelected Homme KLASSISCHES - Skjorta - dark sapphireSelected Homme Kostymbyxor - dark grön

Läs mer...
Selected Homme Piké - bright vit
Sail Racing BOWMAN ZIP HOOD - Huvtröja med dragkedja - storm blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. s.Oliver Långärmad tröja - blend gråSolid MORGAN HOOD - Luvtröja - navySuperdry Skjorta - royal blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSuperdry LIMITED ICARUS TEE - T-shirt med print - ice marlSuperdry SHOP LITE - T-shirt med print - montana blå gritSuperdry MIT KURZEN ÄRMELN - T-shirt - bas - röd att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry OSAKA - T-shirt med print - vit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry STORE RAGLAN HOOD - Luvtröja - classic blå/harbour grå
Superdry MIT RUNDHALSAUSSCHNITT - Sweatshirt - royal blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry PREMIUM ULTIMATE - Parkas - grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDuke THURSTON - Huvtröja med dragkedja - navyTiger of Sweden DARIAN - T-shirt - bas - bordeauxTommy Hilfiger STRETCH SLIM FIT TEE - T-shirt - bas - blå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TOM TAILOR STRIPED TEE - T-shirt med print - vit/navy
TOM TAILOR DENIM WITH ALLOVERPRINT - Linne - cross cultu
Tommy Jeans CLASSICS TEE - T-shirt - bas - vit
Tommy Jeans ESSENTIAL GRAPHIC CREW - Sweatshirt - blå

Viktigt!

Topman Luvtröja - off vit
Under Armour TECH TEE - T-shirt med print - vit/overcast grå
Volcom DEADLY STONES - Luvtröja - camouflage

Kontakt

Versus Versace REGULAR FIT - T-shirt med print - nero/argento

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Weekday ANTON WASHED - T-shirt - bas - grön
Wrangler WESTERN - Skjorta - purple

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

YOURTURN T-shirt - bas - dark grå
Your Turn Active Funktionströja - mottled blå

Stöd FARR!

Lotto COURT LOGO 8 SI - Indoorskor - vit/aviator

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Aku LEDRO MID GTX - Hikingskor - brun/röd