Only & Sons COLBIN - - forest night NEW Sweatshirt nphbyd44690-Kläder


Scotch & Soda BLAUW LIGHTWEIGHT SLIM FIT CRISPY - Skjorta - campfire rosa
Scotch & Soda T-shirt - bas - navy

RVLT T-shirt - bas - blå melange

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Selected Homme SLHSLIM MYLOIVER SUIT - Kostym - dark navySelected Homme SHDONENEW MARK SLIM FIT - Skjorta - bright vitSelected Homme SLH SLIM BROOKLYN - Skjorta - light blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Selected Homme OXFORD - Skjorta - brun
Selected Homme KLASSISCHE - Kostymbyxor - dark grå melange
Selected Homme THEPERFECT STRIPE SLIM FIT - T-shirt med print - dark blå

RVLT Huvtröja med dragkedja - bordeaux

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Selected Homme SLHLUKE SLIM FIT - Piké - trekking grönSelected Homme SLHVALDE BOWTIE - Fluga - dark navy Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sixth June TRICOLOR - Sweatshirt - grönSIKSILK FADE CURVED HEM TEE - T-shirt med print - navy eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

RVLT Sweatshirt - grå melange
Sloggi BASIC SOFT - Underkläder - vit

Rains FISHTAIL - Parkas - sage

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

s.Oliver SLIM FIT - Skjorta - raindrop

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Superdry ORANGE LABEL VINTAGE - T-shirt med print - mottled light rödSuperdry ORANGE LABEL LITE TEE - T-shirt - bas - linear grå gritCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Superdry T-shirt med print - flint grå gritSuperdry SHOP DUO OVERDY LITE TEE - T-shirt med print - blåSuperdry PITCH FIELD RINGER - T-shirt med print - röd

Läs mer...
Superdry Långärmad tröja - bordeaux,blå
Superdry VINTAGE - Piké - dark grön

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Superdry ACADEMY - Luvtröja - grönSuperdry GYM TECH - Träningsbyxor - mottled dark grå/mottled gråTommy Hilfiger Tailoröd STRIPE SLIM FIT SUIT - Kostym - blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTiffosi AMMONS - Piké - blåThe North Face REAXION - T-shirt - bas - light grå heatherThe Kooples SPORT Huvtröja med dragkedja - kakhi att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tiger of Sweden FARRELL SLIM FIT - Skjorta - dark blå

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tommy Hilfiger LOGO TEE - T-shirt med print - vit
Tommy Hilfiger BOLD GRAPHIC RELAXED BASEBALL - Kofta - grön

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Tommy Hilfiger TRUNK LEAF - Underkläder - blå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTommy Jeans ESSENTIAL - Piké - gråTopman DESERT MOUNTAINS - Skjorta - multiTwisted Tailor PRYOR TUXEDO - Kavaj - gold ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Viggo WUPPERTAL SUIT SLIM FIT - Kostym - röd
Weekday VERMONT - T-shirt med print - beige
Wrangler WESTERN - Skjorta - dark-blå
YOURTURN Luvtröja - mottled beige

Viktigt!

YOURTURN Pyjamas - dark blå
Zalando Essentials T-shirt - bas - mottled light grå/dark blå
ALDO ASTERICIEN - Snörskor - cognac

Kontakt

Call it Spring HAEILIAN - Eleganta snörskor - cognac

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

BOSS ATHLEISURE SATURN ACT - Sneakers - dark blå
Brave Soul WAVES - Espadrillos - khaki

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bugatti MAHALO - Sneakers - light brun
Cat Footwear EXIGENT - Snörstövletter - olive

Stöd FARR!

Clarks TRIACTIVE RUN - Sneakers - navy

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Diesel EXPOSURE LOW I - Sneakers - gunmetal