glasklot TAKLAMPA nphbyd719-Hem & Trädgård


Ruffwear Float Coat Wave Orange
Mora Armatur Tvättställsblandare MMIX B5 Sidohanddusch utan lyftventil

Basilika Dwarf Greek 50 st frön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Svedbergs Tvättställsblandare For You KromOras Tvättställsblandare Optima utan LyftventilDamixa Bidéblandare Rowan Lyftventil sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Arc'teryx M's A2B LS Shirt nighthawk
Damixa Huvud och Handtag till Arc Blandare Krom/Röd
Mora Armatur Duschblandare MMIX W5 Krom

Houdini M's Rollercoaster Pants Dark Denim

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Kari Traa W's Svala Midlayer Hood MauveHansgrohe Duschtermostat 160 cc Ecostat Comfort Krom Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Hansgrohe Dushblandare Ecostat Comfort Care termostat 150 ccHansgrohe inbyggnad Talis S för Duschblandare eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Solros Orange Sun Double 3 st frön
Oras Tvättställsblandare Optima 230/5 V 2703FT

Haglöfs W's L.I.M Touring PROOF Pants Slate

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Oras Tvättställsblandare Vega 1804F

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Icebreaker W's Comet LS Crewe Eggplant/Silk Hthr/SulfurFM Mattsson Badkarsblandare 9000E 40 ccCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mora Armatur Duschblandare MMIX 40 cc utlopp ned KromOMM W's Halo Pants Grå (2019)Unidrain Utloppshus Ø32 mm Sidoutlopp Grå

Läs mer...
Maloja M's LuzernM. Multisport Pants Waterfall
FM Mattsson Regleringsventil (Radiatorventil)

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Habo Ytterdörrhandtag A6638 MattkromBoråsTapeter Tapet Sense of Silence Crystal 6324Houdini W's Skiffer Pants reed beige (2019)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMountain Equipment W's Comici Shorts Lagoon BlåDevold W's Tinden Spacer Skirt AnthracitePaintpart Tapet Vallila Horisontti 5218-1 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The North Face W's Endurus TR Coastal Fjord Blå/Cayenne Röd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fiona Tapet Living NW 491436
NRS M's HydroSkin 0.5 L/S Shirt Marine Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fiona Tapet Royal Classic 489050

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotW+G Tapet Idealdecor Murals Röd Calla LiliesWalltastic Tapet Alien Adventure2 i 1 Mini skruvmejsel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Remote control car Alfa Romeo 75078
Monopol Classic (2017)
Taf Toys Musikalisk babymobil tropisk 11885

Viktigt!

Röda kängor i äkta ko skinn med 25 cm skaft
Martinex Magnetisk piltavla
Kids Concept, Trumma Rosa

Kontakt

Ljusstake 4 Ljus Brons 10 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 21x30cm
LED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht Limon 20000083 10 W Varmvit Vit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sail vägglampa - Svart
Dammskyddsmask med ventil FFP2 EKASTU Sekur Mandil Soft V 412 084 5 st

Stöd FARR!

Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388:2016 CAT II FerdyF. Mechanics Defender 1935 1 par

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 45 S1P Svart