vidaXL 2 st 140x250 cm vit Trådgardiner nphbyd9690-Gardiner & Tillbehör


Warning - Gaming, keep out
vidaXL Förvaringshylla med 5 korgar trä brun

Olle Örngott Hjärta

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Förvaringskorg / Tvättkorg i tyg - LilliesEAZIGLIDE Stek och Ugnsform 34,5 x 25 cm - NS2vidaXL Mörkläggningsgardiner för barn 2 st 140x240 cm enhörninga sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Stolsöverdrag i polyester ej mönstrad vit
Electrolux Vattenrenare, Karaff
Marilyn Monroe - Gold

Poster - Ananas Topical No.2 30x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Ljuslykta med glas Lyx guld 38 cmBorste/skyffel Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull gröna 80 x 80 cmPaket Rosor 10 st - Dammig lila eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Sofföverdrag piké stretch svart
Poster Ångermanland - Landskapsstolthet

Stril till Vattenkanna

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster Together we make a family A4

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 200 M KOPPARTEJP - XXL - SNIGELTEJP - MÖRDARSNIGLAR 10-12 MMRetrotavla (8x11cm), vespa mot bakgrund PisaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Philips - Philips med påstyp S-bagPoster Sjökort Häradskär, Örnsköldsvik 50x70cmPoster - Brigitte Bardot 21x30cm

Läs mer...
Musse Pigg 10 bordstabletter "Musse i rutigt och randigt".
Jamie Oliver Brödpensel trä JO T1

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Skärbräda Ek 30x23 cmStansformar / Kakformar - 40 x 40 mm - Hjärta 3 stSpegel i guld, yttermått 59x69 cm Frankride motiv
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMelonskopa / Fruktskopa - OXO Good GripsBlodnäva vision rosa 5 fröLasse Åberg Jumbokopp Mus med katt att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
JO!E Flaskmärkare för ölflaskor

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Karta över Ramsele, Ångermanland
Hitta Doris Bäddset, Påslakanset Sängkläder - Vändbart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Taklampa med 5 lampskärmar G9 krom

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotYankee Candle S Jar-Angel`s WingsPoster - Escape and breathe No.7 30x40cmwolfcraft Standard hålsåg tungsten stål 33 mm 2160000 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dynlåda i konstrotting
Stor atlet i vitt
Vattentät LED Slinga - 50cm usb-driven
LECHUZA Odlingsenhet Rondo 32 ALL-IN-ONE taupe högglans 15784

Viktigt!

HIP Bäddset 6097-H Milika 240x200/220 cm flerfärgat
LECHUZA Odlingsenhet Classico Color 43 ALL-IN-ONE muskotnöt 1324
Philips LED-lampa klassisk 48W 929001332901

Kontakt

saltströare och pepparströare i form av Polis & Polishytt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

HIP Bäddset 6336-H Sinsin 240x200/220 cm blå
Hailo Pedalhink Pure storlek S 3 L matt mintgrön 0504-070

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Einhell Vinkelslip TE-AG 125 CE
Beta Tools Verktygsväska C12 50x27x37 cm 021120000

Stöd FARR!

Irwin Vise-grip låstång med lång nos och snabbsläpp 6LN 150 mm T

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Tristar Köksvåg 5 kg