3 st/förp Glasunderlägg silikon Apelsin i nphbyd10082-Underlägg


Kalligrafipennor 8 st - Zig - 2 mm / 5 mm
Balkongskydd, variant 1 75 cm skiffer

Poster Västmanland - Landskapsstolthet

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,PRESENTTIPS 5 FRÖBURKAR BLOMMOR BY SVENSKA ENKLA BLOMMORPoster - Pride heart 21x30cmMedallion tusch - Spets 0,3 mm - Röd sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Vitvattenfläkt 100 mm med timer och fuktighetsgivare
Karta över Arvidsjaur, Lappland
Mutter M4 - 100 st låsmuttrar i rostfritt stål

Diskdusch

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.B319 Fotoram svart för 6 foton 295:-Kastrull 1,5 L. RFR/Teflon.ind Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Karta över Insjön, DalarnaStrömförlängningskabel 2 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kulspetspenna med hålrum för bild - 10 st
Flexibel vattenbesparande köksfläktar kvinna 22mm, manlig 24mm

FRABOSK UGNSFORM PROF 40 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Punktsvetsfräs set 13 delar HSS-kobolt

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av HällskrapaMus & Råttfritt 30X2CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.CUISIPRO TVÄTTSVAMP MAGNETISKSerie LED nät 180 ljus 3x3m svart kabel blåPennvässare LYRA - dia. 12 mm - 1 st

Läs mer...
Världens bästa kusin Örngott
Grenuttag med 6 x CEE 7/4 uttag

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Koriander 50 fröDammsugarpåsar Volta U 2406vidaXL Hallbyrå 6 lådor trä vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEmil Örngott HjärtaPoster - Elefant Road - Svartvit 70x100cmPhilips Bustan Vägglampa IR LED 2x4,5W att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Philips Limestone Vägglampa LED 2x5W

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tennis girl - Martin Elliot
Flowers - Dance, Love, Sing, Live

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Lyra Art Design blyertspennor - Hårdhet 3B - 12 st

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCapi Vas Nature Rib elegant låg 36x47 cm svart PKBLR782Mr T - Tesil, olika färgerEmerio Stavmixer set blå 500 W HB-114248.2 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x200 cm rosa 0200.72.42
Kerbl Lastspännare med spärr 8 m 4000 kg 37140
Ubbink Dammlampor MultiBright 20 LED 1354037
Descanso Bäddset 9265-K 140x200/220 cm grå

Viktigt!

Tristar Kaffebryggare CM-1235 700 W 0,75 L
Sealskin Tvålpump Acero blå 361730224
Einhell Lasermätare TC-LD 25 röd 2270075

Kontakt

BAHCO Justerbara clip-on-hängslen svart 4750-BWC-1

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Nature Insynsskydd 1x3 m PVC grön 6050335
Philips myLiving LED-spotlight Dyna 2x3 W vit 532323116

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nature Hönsnät grå 0,5x10 m 6050218
Pica Classic Märkpenna Dry-Safe 2-6 mm snedskuren spets svart

Stöd FARR!

Pica VISOR Vitboardpenna röd

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Capi Vas Nature Row elegant låg 46x58 cm grå PKGRRO783