Hållare med Sugkoppsfäste (Brun) till Dörrhandtag nphbyd10400-Dörrstopp


Scotch Magic 810 Tejp - 19mm x 33m
Pennfodral smalt Sense

Set med kylskåpsmagneter, 230st office ord

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,König Personlarm 120 dBUniversal Allputsmedel 400 gPoster Dalarna - Landskapsstolthet sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Gungstol med musik i konstläder svart/grön
WMF Nuova tårtset 2 delar blank stål
Trähjärta Underbara Mamma

90 M KOPPARTEJP SLIPP MÖRDARSNIGLAR

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Funktion Pizzaskärare svart/cremeHobbista gjutform i silikon - Prydnads kål/blomma Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mammas hjärta batteridriven 3x22cm med timerVintage tavla i metall med 3D relief, 15x20 cm, "MERCEDES-BENZ" eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster Maskros
Ljusfat Glas

Ljuslykta Fyr grå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Melitta Kaffebryggare Easy 2.0, Svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Vogue 21x30cmCLP Matstol Peking Konstläder, svartCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Persienner aluminium 60x220 cm vitPoster Textkarta Kungsholmen 100x140 cmPoster - Moon No.2 70x100cm

Läs mer...
Eccomi Acciai - Fiskfjällare Rostfritt Stål
Poster vintage flygplan, 50x70 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Elefant Road - Svartvit 21x30cmPhilips LED E27 Rör Guld dimbar 40WIsform 6 Bollar / Bollform / Kulor - Silikon (Bl��)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster Fjädrar, 50x70 cmDrömfångare turkos med fyra ringar 16 cmvidaXL TV-bänk massivt sheshamträ 80x30x40 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LECHUZA Odlingsenhet Classico Color 28 ALL-IN-ONE muskotnöt 1320

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Landmann Hållare för revbensspjäll 15505
Capi Blomkruka Nature Rib 35x34 cm svart PKBLR932

EU-kandidaterna om Frontex' budget

R'elite Eldfat fyrkantigt med granitliknande bas 979756

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotEinhell Cylindergräsklippare GE-HM 38 S-FPhilips Enorm LED-lampa 5 W 300 lumen Flame 929001817101Irwin Borrsats speedhammer plus 8 x 110 mm 5 st 10503609 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
FERM Sliphjul BGA1057
FERM PROFESSIONAL Vinkelpolermaskin Plast AGM1084P
HIP Bäddset 5594-H DARLENE 200x200/220 cm blå
Einhell Vinkelslip TE-AG 230/2000

Viktigt!

Stanley Verktygsväska Nylon 1-96-193
Descanso Bäddset 9303-K 240x200/220 cm flerfärgat
Good Morning Bäddset 5419-P SARAH 135x200 cm flerfärgat

Kontakt

BAHCO Yxa HUS-0.6-380

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Draper Tools Hopfällbar arbetsbänk svart 68027
XL Plättform 230°C många &perfekta plättar 7 hål ägg silikon

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

EGLO Utomhusvägglampa med sensor Laterna 4 60 W svart 22469
Philips Taklampa myBathroom Treats krom 320091116

Stöd FARR!

NORDIC HOME CULTURE power blender, 1500W, upp till 30000 rpm, vi

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Emotion Dra-på-lakan strykfri 160x200 cm röd 0220.80.45