Bänkslipmaskin TC-BG 200 Einhell nphbyd12386-Sågar


vidaXL Kuddöverdrag 2 st konstpäls 80x80 cm grå
Karta över Jämshög, Blekinge

Kerbl Elstängselrep Star 500 m Vit-grön 6 mm 44537

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Taklampa ljusblå ARAGONRaaco Sortimentlåda CarryLite 55 5x10-0 Tomlåda 136266Dura Batteridriven ljusslinga 40 LED utomhus med timer sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Textpenna Svart - Fineliner Artline 200 - 0,4 mm
Ottawa konstgran/plastgran 180 LED 180cm grön
Severin Kaffebryggare Dubbelbryggare

Philips Vägglampa myGarden Starry 20 W grå 172508716

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Ljusfat med spegel 42 cm - guldvitPoster Man med sin gitarr, 50x70 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Hällkork Flip LidHailo Pedalhink Design 4 L vanilj strl. S 0704-879 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Emotion Dra-på-lakan jersey 140x200 cm sand 0200.02.44
Krans Kottar och Pärlor

YATO Hålsåg bimetall 70 mm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Fiskars Sekatör Fingerloop SidoskärP54

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kolibri Vit ClipPoster Promenad i öknen, 50x70 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Elektroniskt digitalt kassaskåp 23 x 17 x 17 cmPhilips Hue Lily Vit/Color UtbyggnadDELTACO grenuttag 3xCEE 7/4 1xCEE 7/7 1,5m vit (GT-118A)

Läs mer...
DELTACO grenuttag 3xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 73/7, 2xUSB-A, 1,5m kab
vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 1,6x2m bomullsjersey nat

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Bäddset 2 delar trianglar 155x200/80x80 cm gråPlastduk Polka DotPopCap Kapsylöppnare
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPhilips Blender HR3655 High Speed (HR3655/00)Halloween UV DekorationstygBordstablett Höna på Cykel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Serveringsfat i Plast Rektangel Röd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kärcher Slangvinda CR7.220 Automatic
Emerio Kokplatta Enkel m. Handtag

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Enhörning Strösselbehållare

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotShotglas med Fot i PlastRetro Läskglas22cl Champagne Glasses Set of 4 Bar Drink Celebration Glassware ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Champagneglas av Plast Gröna
Glitz and Glamour Cake Topper - Happy Birthday - Rose Gold

Viktigt!

  Produktnummer: 16333670

  Använd våran kompakta bänkslipmaskin TC-BG 200 i verkstäder och garage för att slipa sylar, gradning och slipning av blad samt för formkorrigering.För att kunna klara både grov- och finslipningar är två slipskivor inkluderade, ett grovt (K36) och ett fint (K60). Kullageraxeln med obefintligt spelrum medför vibrationsfri drift och vassa slipresultat. Slipmaskinen är tillverkad av en robust, tungkompakt metallkonstruktion som säkert vilar på 4 halkfria vibrationsabsorberande gummifötter. Apparaten har justerbara arbetsstöd som kan anpassas till många olika slipjobb. Justerbara gnistreflektorer och skyddskåpor stängda i sidled garanterar säkerhet under slipning.

  Tomgångsvarvtal: 2950 rpm
  Spänning: 230 V, 50 Hz
  Maximal effekt (S2/S2 tid): 400 W/30 min (maximal kontinuerlig drifttid vid högsta kraftinställning)
  Sliphjul diameter: 200 mm
  Sliphjul tjocklek: 25 mm
  Sliphjul håldiameter: 32 mm
  Maximal ytterhastighet: 30,89 m/s
  Vikt: 12,2 kg

 • Philips myLiving LED-spotlight Star 4,5 W vit 562403116

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • LÄZA fönsterlampa svart

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Pure Bäddset 6042-M Parrots 200x200/220 cm flerfärgat...

  Pure Bäddset 6042-M Parrots 135x200 cm flerfärgat

Blomkål Graffiti 5 frön
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Blo
Ljusstake med glaskupa 34 cm - guldbrun

Kontakt

Kylskåpsmagnet, ”WARNING GENIUS AT WORK”

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Klädnypor med stopp, L: 9,5 cm, björk, 5st.
Saxslip, 1st.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nature Djurskrämma med ultraljud 6060155
2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm brun

Stöd FARR!

Nonwoven Fototapet Fototapet Rose - en kvalitetstapet till markn

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Spionkamera / Inspektionskamera / Endoskop, 2m för Android