YATO och smörjapparat 6,3 mm YT-2384 Luftfilterregulator nphbyd12704-Verktyg


Hortensia ljusrosa
Philips Råsaftcentrifug HR1916 900W (HR1916/70)

EGLO Utomhusvägglampa LED Morino 5 W antracit 93319

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,6 Litre Gastronorm Containers Steel 1/3 150mm Deep Salads SaucesDELTACO grenuttag med strömbrytare och 4xCEE 7/4 uttag, 1.5m, svFönster larmdekaler sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Philips Hue Bloom Color Bordslampa Vit
Bosch Stavmixer MSM2650B Svart
Bougainvillea tree - 140cm

Dispenser Bensinpump 1930

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Pappersassietter CeriseDura Batteridriven ljusslinga 160 LED utomhus med timer Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",DELTACO apparatkabel, vinkl CEE 7/7 - rak IEC C5, 0,2m, svart (DLjusstake Rustik Trävit Stor eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Blomsterkrans Rund
Kids at Home Tapet Pooh Rise and Shine Frames vit DF70799

Drinksil ProStrainer Double

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Bäddset 2 delar ränder 140x200/60x70 cm röd

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Isskopa av AluminiumGigantiskt Spindelnät till TrädgårdCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Lampa svart med skärm Lyx - grå sammetLaBoul BiB VindispenserBordsduk Cupcake

Läs mer...
Orderhållare
Färgskiftande Hjärna

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Retro Line MiniugnUppblåsbart Buffébord OktoberfestPappersassietter Fotboll Blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättChrome 8 Mug Tree36X22 Speech Bubble Led Message BoxDiamantglas att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fabulous World Tapet Dots vit och svart 67105-3

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Set of 5 Round Storage Box With Lids Containers for Home Kitchen
Neccessär Rosor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Barstolar 4 st massivt återvunnet trä och stål

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot12 inch Pizza ScreenLaundry and Ironing SetHylla, 60x10 cm, H: 21,5 cm, plywood, 1st. ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Recreation by our Gallery 02,Andrea Mantegna,50x40cm
Klädnypa, L: 15 cm, B: 3,5 cm, björk, 1st.
Servetter, vit, stl. 33x33 cm, 20st.
Ram med glas, stl. 21x16 cm, innermått: 16,7x11,7 cm, furu, 1st.

Viktigt!

  Produktnummer: 16334295

  YATO luftfilterregulator och smörjapparat är en perfekt anordning för att reglera och filtrera lufttillförseln i din verkstad. Denna luftregulator har en kapacitet á 25 cm³ och en smörjkoppskapacitet á 15 cm³. Regulatorns arbetsområde är 0-10 bar. Den har en lättläst tryckmätare. Denna lufttrycksregulator är lämplig för de flesta konstruktioner av lufttillförsel i verkstaden.

  Färg: Svart
  Material: Plast och metall
  Luftintag: 1/4" (6,3 mm) (f)
  Luftuttag: 1/4 " (6,3 mm) (f)
  Maximalt tryck: 135 psi (9,3 bar)
  Maximal temperatur: 60 °C
  Filterkapacitet: 25cm³
  Övertrycksventil ingår (slanganslutning 4,9 mm)
  Mätare, maximalt 10 bar
  Regulatorns arbetsområde: 0-10 bar
  Kapacitet smörjbägare: 15 cm³
  Monteringsfäste ingår
  Tryck: 0,93 MPa
  Maximalt inloppstryck: 9,3 bar

 • vidaXL Plisségardin vit 102

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster Ros i handen 70x100 cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Wooden Hanger "Star and Fir"...

  Mini Luxe stjärna mässing

Tvättkorg mörkgrå
vidaXL Utebelysning Cambridge 120 cm
Her Ladyship Tea Cosy Fabric

Kontakt

Esschert Design Vedkorg grå MW42

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

1.7L Twin Food Warmer
Vintage KARTA NEAPEL 1909 50x50 cm (brun)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

The comtesse daru,Jacques-Louis David,50x40cm
vidaXL Julkrans med LED-lampor 20 m

Stöd FARR!

La Peche,Annibale Carracci,80x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

THe Raft of the Medusa,Theodore Gericault,60x40cm