kaffeburk/Teburk Rosburk nphbyd13415-Kök


Steel Bread Bin Cream and Röd Food storage container
Easy To Assemble Garden Incinerator Gardening

Zombieskylt Grannsamverkan

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Servis 24-delar Modern i fältspatporslinSkål Trädknöl i betongPappersassietter Prinsessa Sagoslott sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Glass Whiskey Decanter
22.5X52.5CM MARBLE EFFECT RED CHERRY ORNAMENT HOME OFFICE RESTAU
55cm CLASSIC COUNTRY GARDEN FLOWER BARROW PLANTER DECORATION ORN

Ketchup- & Senapsflaska Krita

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Hortensia Vitgul 5 stänglarPlastduk 1-årskalas Rosa Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Luxury Bath Pillow with Suction Cup on Rear Secures the CushionHammershøi värmeljusstake vit 5x13 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Dra-på-lakan 2 st bomull 200x200 cm vit
Insekts och skadedjurs repeller

Vägghylla för Yard Of Ale Ölglas

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife - 6" Bread knife

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Servetter, röd, stl. 33x33 cm, 20st.Pappersassietter Kvadrat LilaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Agora - Statyett - Oden på tronenDrömrummet, 1st.Grytsked, L: 23 cm, bok, 1st.

Läs mer...
Matsalsgrupp Berlin 4+1 svart
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Christmas Tree Floor Protector MatKvadratiska askar, stl. 7,5+9,5 cm, H: 4,8+5,5 cm, MDF, 2st., inPappersstansar, stl. 15+23 mm, all year, 8mix.
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRam med glas, B: 12 cm, innermått: 8 cm, furu, 1st.100 FT Multi Pupose Rope Heavy Duty Rot Proof Tear RessistantFototapet Solrosor - en kvalitetstapet till marknads bästa pris! att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ARIETE ASSISTENT

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Abstrakt oljemålning på duk 40x40 cm eller 16x16 tum
Porttelefon Elektriskt Lås kompatibel RFID

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Får på hjul

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPrydnadsgräs Harsvans/Bunny Tails 50 st frön30x30 cm eller 12x12 tum, fotoram i guldHercules and the Hydra,Andrea del Castagno,60x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Sugslang med koppling i mässing 15 m 25 mm svart
Portrait of Philip II in Armor,Titian,80x40cm
The Expulsion of Hagar,Claude Lorrain,50x40cm
Last Supper,Jacopo Tintoretto,60x40cm

Viktigt!

vidaXL Mörkläggande rullgardin grå 102
Portrait of Francesco Maria della Rovere,Titian,60x50cm
1/2"x 3/4" gängade kromade vattenventilanslutnings tvättmaskiner

Kontakt

vidaXL Modern matta cirkeldesign 120x170 cm grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Lyx-trädgårdspaviljong 350cm beige
Solros Dwarf Sunspot 10 st frön

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Fåtöljöverdrag med stretch svart bomullsjersey
vidaXL Hönät kvadratisk 0,9x2 m PP

Stöd FARR!

Anti vandal kökshandtag kran 24 mm hane + öppningsverktyg

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Esschert Design Parasoll Kiwi 184 cm grön TP263