Påsklämmor nphbyd14052-Kök


TRIXIE Hängande fågelmatare Natura 30x18x28 cm svart och vit 558
Classic universalsax, L: 21 cm, Vänstersax , 1st.

FOTOTAPET SOLSTRÅLAR

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,24ins Bolt CutterPhilips Senseo HD7817 KapselmaskinDuk av imiterat tyg, lila, B: 125 cm, 70 g/m2, 10m sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Kylskåpsmagnet, ”VIP ONLY”
Kylskåpsmagnet retro, ”KEEP CALM AND CARRY ON”
St George,Andrea Mantegna,66x32cm

Popcorn Bägare - Vikbar - Gör Popcorn Direkt i Micron

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st 140x175 cm beigeImaginary View of the Grande Galerie in,Hubert Robert,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Esschert Design Uppblåsbar sittpuff för utomhusbruk Kiwi 58 cm BvidaXL Bänk med tygklädsel 148,5x35x71,5 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Elektrisk slipshängare 360º Hanger
30x30 cm, vete med ram och glas

MIPOW Playbulb Reflector Vit RGB BT 900lumen 15W E27

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Escape and breathe No.3 70x100cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av USB 3.0, 3 RCA, VGA Väggpanel20x28 cm eller 8x11 tum, fotoram i guldCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Famous Persons: Niccolo Acciaiuoli,Andrea del Castagno,60x40cmLjuslykta Krona - antikvitRyggskrubbare i silikon för dusch och bad

Läs mer...
Poster - Earth No.2 21x30cm
ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875654

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. A Corner of My Studio,Nicolae Grigorescu,43.5x29cmThe Triumphal Entrance of Henry IV,Peter Paul Rubens,80x40cmPop upp bag / behållare - 120 L
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAluminium dubbel sidomarkis 160 x 600 cm svartRuins with Scene of the Apostle,Giovanni Paolo Panini,50x40cmA Young Girl Reading,Jean Honore Fragonard,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Philip III,Juan Pantoja de la Cruz,60x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tvättlina 50 mx3mm
Luxbright Trädgårdslampa LED vägglampa Reims soldriven rostfritt

EU-kandidaterna om Frontex' budget

The Story of Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli,60x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPhilips LED E14 Kr 25W WarmGlow Di 4stPhilips LIC Iris Dekorativ bordslampa svartvidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140x175 cm grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Svävande hylla glas 90x10 cm 8 mm
Ellysen Standard, Väggspotlight dubbel Aluminium E27 230V
Ranex Trädgårdslampa pollare med sensor 20 W 45 cm RX1010-45S

Viktigt!

Kvalitetsvägg köksbänk fläktuttag 100mm med fuktighetsgivare
vidaXL Bordsduk 5 st gräddvit 220x130 cm
3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 30mm

Kontakt

vidaXL Plisségardin 70x100 cm creme

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Gjutjärnsslangen slår på 3/4 bsp inloppsventil
vidaXL Plisségardin vit S08/608

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Pokalkruka Lyx vit 25 cm
vidaXL Klyvare för frukt/grönsaker rostfritt stål/gjuten alumini

Stöd FARR!

vidaXL Överdrag till ståbord 2 st Ø 60 cm stretch gräddvit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Sidobord 49,5x36x60 cm Gul