Natur Lärkbonad nphbyd14371-Dekoration


Rechargeable Work Light With Mains And Car charger
Vintage KARTA GENOUA 1909 100x100 cm (blå)

Folding Clothes Dryer Airer 3 Tier Chrome

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Konsolbord MDF och granträ 100x33,5x80 cmAnnunciation of the Death of the,Fra Filippo Lippi,100x40cmSegelbåt, 59x48x11 cm segel07 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Spegel Antik 53x42 cm - antikguld
Spegel med dörrar Hjärta 50 cm - antikgrå
Spegel i guld, yttermått 48x58 cm

The Vit House at Chelsea,Thomas Girtin,60x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Escape and breathe No.1 21x30cmvidaXL Kuddar 2 st bohemisk 40x60 cm flerfärgad Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Strormy Landscape with Pyramus and,Nicolas Poussin,60x40cmStjärnstrimlor - B: 15+25 mm - Röd silke - 32 st eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

COLOURS 4pc Electric Gas Cooker Hob Cover Set Aubergine
The Debate over the Trinity,Andrea del Sarto,61x51cm

Sovande ängel

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Bänk i äkta läder brun 120x30x45 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Easter Bunny Sweet Bags Set of 8 Bags Sosa and Blå Gift Bags...Saints llie,Sava and Pantelimon,Nicolae Grigorescu,50x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Jeremias de Dekker,Rembrandt van rijn,50x40cmSaint Luke as a Painter before,Francisco de Zurbaran,50x40cmBrevlåda Antik till vägg 45,5 cm - röd

Läs mer...
3/4 "bsp x npt hane nippel tråd joiner adapter uk tråd till amer
vidaXL Modern matta geometrisk design 140x200 cm beige/svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Mörkläggande rullgardin svart S08/608vidaXL Handfat med kranhål keramik rektangulär svart 46x25,5x12Danae,Titian,60x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPlåtskylt Vakt häst design 20x15cm varning skyltPhilomenes Recognized by the Old Woman,Frans Snyders,60x40cmvidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus grå 80x150 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ed Hardy Poster - New York

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bolsius Gravljus 12 st Compo genomskinlig 103620710300
Bilspedition Arbetsväska

EU-kandidaterna om Frontex' budget

068 Cervinia vinställ hängande i återvunnet trä 750:-

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL 2 Vägglampor i industri-design med LED-glödlampor svartvidaXL Nätstängsel 0,8x25 m grönEmotion Örngott strykfri 2 st 60x70 cm svart 0222.04.71 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Bordsduk till ölbord med 2 stoppade sittdynor gräddvit 24
vidaXL Rullgardin randig brun 100 x 175 cm transparent
vidaXL Resegarderob tyg 2 st svart
vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 60x20x3,8 cm vit

Viktigt!

vidaXL Rullgardin röd 80 x 230 cm mörkläggande
vidaXL Manuellt styrd falsmaskin för metallplåt 630 mm
vidaXL Duschpanelsystem aluminium matt vit

Kontakt

200 stk. 300x440 mm (I9) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - This kitchen is for dancing No.2 70x100cm
Skrivbok Danmark

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Startpaket NR005 - 16 delar
vidaXL Metallindikator med spade 160 cm

Stöd FARR!

En uppsättning radiatorventiler SWING enkel + PEX

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Breathe No.2 40x50cm