40x50 cm eller 16x20 tum, träram EK i nphbyd14690-Fotoramar


Miljövänlig Shoppingkasse
vidaXL Filt bomull fyrkanter 125x150 cm svart

The Marquise de Seignelay and Two of her,Pierre Mignard,50x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Creation of Adam,Michelangelo Buonarroti,80x40cmThe Surrender of Juliers,Jusepe Leonardo,50x40cmMan Playing an Instrument,Jean Honore Fragonard,65x80cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Abendmahl,Domenicho Ghirlandaio,80x40cm
Bolsius Gravljus 10 st Compo röd 103620310341
Still Life with Game,Vegetables,Juan Sanchez-Cotan,50x40cm

vidaXL Shaggy-matta äkta läder 80x160 cm brun

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Stina Örngott HjärtavidaXL Sängbord massivt akaciaträ 40x30x45 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Episode from the Battle of Tetudn,Eduardo Rosales,60x40cmVOREL Bänkskruvstäd med Vridplatta 125 mm 36038 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Runt Emoji Badlakan - 150 x 150 cm
XQlite by Smartwares LED Glob E27 Extr varmvit Ø125

The Assumption of the Virgin with Saints,Pietro Perugino,60x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Mörkläggande rullgardin grå C02

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av The Descent of Christ into Limbo,Sebastiano del Piombo,80x40cmThe Rendezvous in the Forest,Henri Rousseau,50x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Kudde 2 st PU 45 x 45 cm brunIngenting är omöjligt VäggordvidaXL Mörkläggande rullgardin grå M04/304

Läs mer...
1/2 tums spjälsventil för 1,5 bar säkerhetsventil
Segel båt, oljemålning med ram, innermått 30x40 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tavla skulptur - MotorcykelHem vattenbesparande kit - luftare 3x 24mm 1x 22mm, verktygKönig Trådlös Rörelsesensor - SAS-ALARM400
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättServetter - stl. 33x33 cm - Mönstrade påskägg - 20stvidaXL Pall/sidobord av hamrad aluminium mässing/kopparfärgvidaXL Ryggdyna 120x40x10 cm vinröd att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tavla Graffiti

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Kärnborr diamant 244x400 mm
Enkel grensåg 56 cm manganstål

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Bäddset 2 delar 155x220/80x80 cm cirklar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Förvaringsmöbel Bambu och vattenhyacint 36x33x80 cmvidaXL Bäddset bomull 3 delar 240x220/60x70 cm blåvidaXL Madrassöverdrag 2 st 140x200-160x200cm bomullsjersey Vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Kulled separator puller removal verktygskit 3 st.
Poster - This kitchen is for dancing No.4 50x70cm
Esschert Design Grillmatta 100x100 cm FF291
vidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 6 st grön

Viktigt!

vidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 200x220/60x70 cm svart
Premium köksvägg med högflödesfläkt 150 mm med fuktighetsgivare
In the Tropics,Fröderic E.Church,60x40cm

Kontakt

Rör gummikontaktavfall röducerande vit 40 mm x 32 mm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Seated Man with a Cane,Amedeo Modigliani,60x40cm
Annunciation,Sandro Botticelli,50x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Skrivbok Mallorca
Le Chemin de Fer,Gare Saint-Lazare,Edouard Manet,50x40cm

Stöd FARR!

Henry VII and Elizabeth of York,Leemput Remigius van,60x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Zenobia.found by shepherds on,Adolphe William Bouguereau,50x40cm