ritning 35x50cm 1911 Patent nphbyd15082-Grafiskt


vidaXL Shaggy-matta 140x200 cm svart
The Stolen Kiss,Jean Honore Fragonard,50x40cm

50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 1/2 "x 1/2"

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Medea,John William Waterhouse,62.2x46.3cmLeifheit Moppduk Profi Static Plus blå 5511820mm PEX X 1/2 "kvinnlig mässingsarmbåg väggmonterad sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x200 cm vit 0200.00.42
vidaXL Brandslang 30 m med C-Storz-kopplingar 2 tum
Hammare med kort ergo handtag

Arrangement in Grå,James Abbot McNeill Whistler,75x53.3cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Pappa är min hjälte No.2 40x50cmPoster - Hundvalp 70x100cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Djungel papegojor 30x40cmvidaXL Plisségardin 110x125 cm vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Love in Autumn,Simeon Solomon,50x40cm
Poster - Rosa blommor 1 40x50cm

The Meeting or Bonjour,Monsieur Courbet,Gustave Courbet,60x50cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

YATO Koningsverktyg 3-19 mm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kvalitetsvägg kök fläkt extraktor 150mm med fuktighetsgivarevidaXL Hyllplan glas genomskinlig 50x20 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Köksventilator 120mm med timer torkad1,6m x 5m ovävda växtskyddsväxter frostskydd tyg insekt nätvidaXL Sofföverdrag med stretch svart polyesterjersey

Läs mer...
vidaXL Aviator Sidobord med 1 låda Vintage flygplanstema
vidaXL Kärnborr diamant 202x400 mm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Canvastavlor set om 5 New York Skyline 100 x 50 cmvidaXL Stolsöverdrag 4 st brunvidaXL Hemma badhanddukar 5 st bomull 500 gsm 100x150 cm svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Båtlina i polypropylen 12 mm 50 m rödvidaXL Matstolar 2 st tyg gräddvitvidaXL Rullgardin randig vit 60 x 100 cm transparent att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Förvaringshylla med 4 korgar trä brun

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 110x20 cm
Pica Ink Djuphålsmärkare svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - This kitchen is for dancing No.5 30x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Together is our favorite place to be No.4 30x40cmDorre Lykta tråd koppar 23 cmPoster - But first coffee No.34 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Med ram Seated Mythical Animal,Franz Marc,60x50cm
Courtyard of the Painter's House,John Fröderichk Lewis,50x40cm
Poster - Ciao Bella No.6 40x50cm

Viktigt!

4 Delad Canvastavla Afrika 130*80cm
Albert and Nicolaas Rubens,Peter Paul Rubens,60x40cm
Prince Baltasar Carlos with a Dwarf,Diego Velazquez,50x40cm

Kontakt

Röduktion vattenkran 22mm kvinnlig till 1/2 "bsp kvinnlig

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

15st M12 hexagon full nut zinkpläterad
150x150mm abs plastinspektionsinspektionsdörrpanelens äldre färg

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

The Shrimp Girl,HOGARTH William,63.5x52.5cm
Girl Interrupted at Her Music r,Johannes Vermeer,39.4x44.5cm

Stöd FARR!

Balkongskydd, variant 1 90 cm gröna löv

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Portrait of Clata Bianca,Julius Schnorr von Carolsfeld,37x26cm