Fönstertvätt Leifheit Dry&Clean nphbyd15400-Fönsterrengöring


10 x rostfritt stål slangklämma rör 20-35mm fjäril
Adoration of the Magi,Sandro Botticelli,50x50cm

Ampel Lea spets - antikvit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Lastspännare med spärr 10 st 0,4 ton 6mx25mm orangevidaXL Staket impregnerat hasselträ 90x500 cmKöksfläkt 100mm med fuktighetsgivare torr sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Leifheit Hängande garderob svart 30x30x125 cm 80003
vidaXL Plisségardin 70x125 cm gräddvit
Allibert Kylbox Ice Cube Grafit 213828

065 Wengen spegel med krokar återvunnet trä 595:-

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Båtlina 8 mm x 50 m polyestervidaXL Rullgardin utomhus 160x140 cm gula och vita ränder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Sängbord i massivt återvunnet trävidaXL Rullgardin randig grå 70 x 120 cm transparent eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Trädgårdsbod med sadeltak grön
vidaXL Flytande bok/CD-vägghylla i MDF grön

Coronation of the Virgin,Fra Filippo Lippi,60x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Matstolar med slimmad design 2 st brun

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Taklampa industri-design spotlights med 2 LED-glödlamporvidaXL Hopfällbara trädgårdsstolar 2 st akaciaträ 40x46x85 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Hydraulisk tvåvägsavdragare 11 delar stålvidaXL Hallbänk med skohylla och förvaringskorg i trävidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull beiga 80 x 80 cm

Läs mer...
vidaXL Lyxigt Ovalt Handfat i keramik med bräddavlopp Svart
vidaXL Motorinställningsverktyg 8 delar BMW Mini N13 N18

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Blå bagge 70x100cmvidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 4 st grönAffisch Medium Karl XIII
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Vit stolsklädsel för bröllopsmiddag 6 st1/2 "x 1/2" hane trådanslutning anslutning mässingTermostat radiator anslutningsventil rätt version att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Konsolbord MDF 120x40x78 cm brun

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Self-portrait with a Medallion on,Samuel van hoogstraten,55x46cm
Poster - Your mind is powerful No.7 70x100cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Together is our favorite place to be No.6 50x70cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPortrait of Paul Alexandre in Front,Amedeo Modigliani,80x40cmThe astronomer Nikolaus Kratzer,Hans holbein the younger,50x40cmA Man in Armour,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Skrivbok Norrköping
Vanitas Allegory,Bernardo Strozzi,50x40cm
Mrs Fiske Warren (Gretchen Osgood),John Singer Sargent,60x40cm
Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 105x210

Viktigt!

  Produktnummer: 15437376

  Leifheit Dry&Clean Fönstertvätt

  Den här fönstertvättaren med automatisk sugning befriar dina fönster från smuts - utan dropp. Även speglar, kakel, duschkabiner och andra släta ytor kan enkelt rengöras. Den kompakta enheten absorberar helt vatten - irriterande torkning elimineras. Standby-funktionen växlar till energisparläge när den inte används, vilket garanterar en extra lång batteritid (driftstid ca 30 min, motsvarar ungefär 50-60 m2 fönsterområde). Tack vare det medföljande klickhandtaget (L 43 cm) är fönstervakuumet idealiskt för rengöring av höga takfönster.

  Mått: H 32,5 x V 28 x D 10,5 cm
  15 W
  230 V

 • vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull röda 80 x 80 cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster - Rosa blommor 1 21x30cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) 1 "slangkopplingsreparatör - 1" snabbkoppling tung...

  Raaco Sortimentskåp 1260-00 med 60 lådor 137386

Battle of San Romano,UCCELLO Paolo,80x40cm
250mm vit wc toalettavlopp rak pannaanslutning jordrör 110mm
The Corn Harvest,BRUEGEL Pieter the Elder,50x40cm

Kontakt

Vattenmätare spänningsavlastning konsolhållare enhet 1/2 "

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

The Cheat with the Ace of Diamonds,LA TOUR, Georges de,60x40cm
Bathsheba at Her Bath,Rembrandt Peale,50x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dubbla diskbänk avfallsavfall 1/2 "x 40mm diskmatare ingång
Flower Garden,Gustav Klimt,50x50cm

Stöd FARR!

YATO Stålfilar set 5 st 250 mm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

A woman with a parasol,Claude Monet,50x40cm