Hjärta Christian Örngott nphbyd15719-Örngott


vidaXL 5 Bordsdukar Vit 100 x 100 cm
vidaXL Konstväxt Hortensia med kruka 60 cm blå

Valueline Spegelkula, 20 cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 50 x 50 cmvidaXL Skruvutdragarsats 6 delar stålvidaXL Manuellt skruvstäd till pelarborrmaskin sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Sidobord med förvaring vit
vidaXL Kabeldragare 2000 kg med 2 Växlar
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 80x12 cm

Wirquin jollyflush-ersättning med dubbla spolcisternventiler

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Ubbink Stenmatta Classic 5x0,6 cm grå 1331002vidaXL Påslakanset 2 delar 155x220/80x80 cm antracit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Båtlina i polypropylen 10 mm 50 m blåvidaXL Hörnhylla förkromade hyllkonsoler glas genomskinlig 35x35 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Handgjord skära - 42 cm - ihåligt handtag
100 stk. 300x440 mm (I9) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

vidaXL Madrassöverdrag 2 st 90x190-100x200cm bomullsjersey antra

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

3/4 "x 1/2" manuell x kvinnlig trådrörsminskningstippelarm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Förkromad mässing rörbeslag 1/2 "hane x hane 100mm längdvidaXL Konstväxt Kaladium med kruka 70 cm grön och rödCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Stängsel 10x0,8 m, 10x10cm maskaMed ram Judith and Holofernes,Cristofano Allori1 1/4 "mansgänga x 40 mm rörkompressionsfogkopplingar

Läs mer...
FERM Lamellfräs 900W BJM1009
Poster - But first coffee No.33 70x100cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Skrivbok CypernRainy Season in the Tropics,Fröderic E.Church,60x40cmSkrivbok St. Petersburg
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBocca Baciata,Dante Gabriel Rossetti,32.2x27.1cmChef Aid Bamboo Skärbröda Rund 25 cmPoster - COCO Marmor No.2 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Med ram Winter Coast,Winslow Homer,61x51cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Rest,Adolphe William Bouguereau,60x40cm
Self-portrait,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,37.9x28.9cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Phidias Showing the Frieze of,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThe Old Mill at Sunset,Thomas Cole,50x40cmHush,James Tissot,60x40cmTittskåp badrum vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Sea at Dieppe,Eugene Delacroix,35x51cm
Tavla View New York Skyline
Ram med glas - stl. 18,2x13,3 cm - Hålstl. 9,3x14,2 cm - Furu

Viktigt!

Krok - 12 x 12 cm - 10 st
Poster - Tomten och renarna No.1 40x50cm
Dammsugarpåsar Siemens Dynapower VS 08G2070

Kontakt

Unknow work 17,Anders Zorn,62x46cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL 4 Kuddöverdrag i linnelook beiga 40 x 40 cm
5 "vattenfilterhus 3/4" hona tråd in-line reningssystem kit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Målad Delfin No.2 21x30cm
Hävar inline vattenkula ventil 6/4 "hona tråd med avloppsventil

Stöd FARR!

Arm of the Seine near Giverny in the Fog,Claude Monet,50x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

1 1/4 "(5/4")mässingsventilhuvudbyte för vatten och värmeändamål