glastvål Väggmonterad grepphärdad nphbyd16038-Badrum


Affisch Medium Frödrik I
vidaXL Balkongplattor i akaciaträ 30 x 30, 20 st

vidaXL Konstväxt Dracena med kruka 90 cm grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nature Trädgårdsspaljé 100x200 cm Bambu 6040722vidaXL Luktröducerande pellets med aktivt kol 5 kgSelf-Portrait,Orazio Borgianni,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Ubbink Underlag för dammduk 5 x 2 m 200 g/m² Vit
Poster - Bob Marley No.5 50x70cm
vidaXL Stolsöverdrag 6 st antracit

vidaXL Väggslipmaskin röd 750 W

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Asien målning på ris papper, 196x72 cm elegant i blåTut 3/4 "bsp 300mm topputlopp c-typ Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - But first coffee No.29 70x100cmPoster - Bergkristall, liggande 40x50cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Svävande hylla glas 60x20 cm 8 mm
Poster - Your mind is powerful No.4 70x100cm

vidaXL Tvättställsblandare mässing

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Moon-light landscape,Washington Allston,60x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Cologne,the arrival lf,Joseph Mallord William Turner,50x40cmSpotlight solcell powerspotCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Vouge No.2 70x100cmPoster - COCO Marmor No.8 70x100cmSkåp "båt" i indiskt shishamträ

Läs mer...
Long Branch,New Jersey,Winslow Homer,40.6x53.3cm
Poster - Always kiss me goodnight No.1 70x100cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Astronomer et,Johannes Vermeer,50x45cmMiss Anne Ford,Thomas Gainsborough,60x40cmGabrielle d'Estrees and One of,School of Fontainebleau,60x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättGirl with Peaches,Valentin Aleksandrovich Serov,60x50cmThree Men at Table,Diego Velazquez,50x50cmOld Woman Frying Eggs,Diego Velazquez,60x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Shortly after the Marriage,HOGARTH William,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
1 "rörtrådförlängning kvinnlig x manschettkonsol - 40 mm lång
150 st m5 hexagon full nut zinkpläterad

EU-kandidaterna om Frontex' budget

The Return of the Prodigal Son,James Tissot,80x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPierrot also Known as Gilles,Jean-Antoine Watteau,50x40cmAvloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 40mm 90degArmbågs kopparanslutning lödhane x x 28 mm diameter ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Merry Christmas No.4 40x50cm
Dalahäst Stor Väggdekoration
SMARTWARES Vägglampa upp/ned LED 6 W krom 5000.465
1/2 "kvinnlig x kvinnlig vattentangent kuleventil

Viktigt!

Les Promeneurs,Claude Monet,60x40cm
Madame Hagen,Pierre Renoir,50x40cm
Enkel knapp ljusbrytare metallisk brun med ljus

Kontakt

Nexa Fire & Safety Brandskyddsset Medium Röd (13497)

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

The Alyscamps,Avenue,Vincent Van Gogh,35x28cm
Grön akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläkt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Church at Auvers,Vincent Van Gogh,60x50cm
Fototapet Archway - en ren och sval foto tapet för både hem och

Stöd FARR!

Poster - Bönor Kaffe 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

40cm (16") 2 Plant Rings Height Adjustable Flower Support