Dubbelsidigt vadderat överkast beige/brun 230 x cm vidaXL 260 nphbyd16356-Täcken


Skrivbok Tranås
Animals in Landscape,Franz Marc,50x50cm

Poster - Breathe No.1 30x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Le bouchon,Edouard Manet,50x40cmPoster - Flamingo Forest 50x70cmPoster - COCO Marmor No.5 70x100cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Jag älskar dig med hjärta No.17 40x50cm
The Polish rider,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm
Poster - Ciao Bella No.4 21x30cm

Poster - But first coffee No.29 30x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.60 cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 "St Barnabas Altarpiece,Sandro Botticelli,60x50cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Med ram Portrait of a Man,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cmThe Judgment of Paris,Peter Paul Rubens,50x40cm ny03 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Breathe No.1 21x30cm
Poster - Mineral kollage 40x50cm

Poster - Marmor ring 70x100cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Väggmonterad blandare kran rörelsehindrad rörlighet

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Old Man and Young Boy,Sandro Botticelli,60x40cmThe Fall of Icarus,BRUEGEL Pieter the Elder,60x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Robert Andrews and his Wife,Thomas Gainsborough,80x40cmPoster - Ananas 50x70cmLandscape with Windmills,BRUEGHEL Jan the Elder,34x50cm

Läs mer...
Efter regn kommer solsken Väggord
Carousing Couple,LEYSTER Judith,68x54cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Ljuslykta glas BOLL rund storJohn gäst jg speedfit 3x hankoppling 15mm x 1/2 "Skrivbok Rotterdam
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKontorsstol Office Sportsits svartRak rörmontering muff kopparlödd 15x15mm vatteninstallationView of the Garden of the Luxembourg Palace,Jacques-Louis David att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pierre Seriziat,Brother-in-Law of the Artist,Jacques-Louis David

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Tomten och renarna No.3 21x30cm
Ellysen Stilren, Väggarmatur Rostfri Light Wood E27 230V

EU-kandidaterna om Frontex' budget

The Last Supper,Giovanni Battista Tiepolo,60x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThe Bench,Claude Monet,50x40cmTrendig kudde med Flamingo motiv flamingos bland gräsPoster - Hours ocean No.2 30x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Portrait of the Postman Joseph Roulin,Vincent Van Gogh,65x54cm
2x sediment 100um vattenfilterpatroner passar alla 10 "
Röd glas frontpanel 100 mm rörelsesensor avluftningsfläkt
Polyester Companion Seat Cover Protector High Quality

Viktigt!

  Produktnummer: 14407877

  Med detta överkast kan du hålla dig varm och bekväm, under kalla nätter och kyliga vinterdagar. Detta överkast kommer inte bara hålla dig varm om natten, den kommer även bli ett underbart dekorativt tillskott till ditt sovrum eller vardagsrum, detta tack vare dess underbara vadderade diamant-design och dess olikfärgade sidor. Dess fina och mjuka mikrofiber ser till att detta överkast alltid känns lent mot huden. Med din bekvämlighet och värme i åtanke, så har vi fyllt detta underbara överkast med ett tunt lager bomull. Detta överkast klarar maskintvätt, och kan även strykas under låg värme.

  Färg: Beige och brun
  Storlek: 230 x 260 cm (B x L)
  Material: Microfiber med pp bumullstoppning
  Vadderad diamant-design
  Klarar maskintvätt
  Material: Polyester: 100%

 • Örngott Oscar

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster - Your mind is powerful No.5 70x100cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Skrivbok Spanien...

  Skrivbok Melbourne

Spenat Winter Giant ca 400 st frön
Väggord - Rise & shine!
Stanley Fatmax Deep Pro Sortimentlåda

Kontakt

A Woman Walking in a Garden,Vincent Van Gogh,48x60cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Mörkläggande rullgardin beige C04
Alof de Wignacourt and His Page,Caravaggio,60x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Termometerfabriken Termometerpistol Laserfunktion
Dammsugarpåsar AEG Smart 450

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Daewoo RC 609 (D)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Hoover T 1700