Novella Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli 03 di nphbyd16748-Canvastavlor


150x200mm abs plastinsats inspektion dörrpanel ek färg
Elektrisk varmvattenberödare panna handtvätt 3,7kw vit plastpip

Skrivbok Kokkola Karleby

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,The Basin of San Marco on Ascension Day,Canaletto,60x40cmToo Early,James Tissot,50x40cmSleeping Shepherd Boy,Alexei Venezianov,60x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Annunciation,Fra Angelico,60x40cm
Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 105x200
Ecru vägguttagsfläkt 100 mm med timer och fuktighetsgivare

konstnaren i sin atelje,Johannes Vermeer,50x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Yankee candle Reeds Signature-Vanilla SatinThe Baptism of Christ,Gerard David,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Brunt värmekrympslang 4,8 / 2,4 kabelhylsa trådskydd 1m längdWoman with a Lute near a Window wt,Johannes Vermeer,51.4x45.7cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

A Passing Storm,James Tissot,60x50cm
Gummiblandning till sjöss

Infanta Maria Teresa,Diego Velazquez,50x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Skrivbok Smögen

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av The Two Carriages,GILLOT Claude,60x40cmDinner set - MingCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 32mm 67degHjärta - MDF - stl. 50x40 cm - 1 stLuftrenare Filter Vallox 75/95

Läs mer...
LED Trädgård Ljus Vit
Bamboo Fenche - 170cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Young Woman Seated,Pierre Renoir,50x40cmdrottning sofia,Anders Zorn,50x40cmSMARTWARES Vägglykta 60 W svart CLAS5000.029
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOlive Tree 200cmStuffed Kalong,Vincent Van Gogh,41x79cmDubbel 10 "inline filterhus inställd vattenskala minskning 3/4" att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Buffalo of king 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Snygga retro skylt i metall med text Our Bistro
Glänsande vit frontpanel på 100 mm rörsensor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Trendig lykta stjärna i metall

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFritillaries in a Copper Vase,Vincent Van Gogh,73.5x60.5cmPoster - Häst Love No.1 21x30cmPoster - Svarta stenar no.3 30x40m ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Nilfisk New Line 8214
The Baptism of Christ, Cornelisz van Haarlem,60x40cm
Gabrielle d'Estrees and One of Her Sisters, Fontainebleau
Dammsugarpåsar AEG Accurette Plus

Viktigt!

Dammsugarpåsar Daewoo RC 370
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4004 Electronic
Dammsugarpåsar Samsung SC 7200 till 7299

Kontakt

Dammsugarpåsar AEG 4004 Super

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Elektro Helios ES 1500
Dammsugarpåsar Coline VC-4806

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Electrolux EQUIPT EEQ20
Lyxiga Servetter i Textilimitation - 40 x 40 cm - Lime - 20 st

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Siemens VS 917

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Electrolux Megaboss Z 1035