Atlanta Skrivbok nphbyd17067-Anteckningsblock


Tee koppar gemensam lödd 22x22x22mm vatteninstallation
Outwell Kudde Constellation 57x39x7 cm blå 230139

Shulamit and Mary,Franz Pforr,34x32cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Bonaparte on the Bridge at Arcola,Baron Antoine-Jean Gros,73x59cJusterbar armbågsanslutning för ledning av avloppsrörBAHCO Syl 2252 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Trähus med termometer - stl. 23,5x16,5 cm - Kejsarträd
Raaco Sortimentlåda 55 4x8 med 15 inlägg 136211
Poster - Tomten och renen No.2 40x50cm

Fantasy on 'Faust',Mariano Fortuny y Marsal,40x69cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The Pont du Gard,ROBERT Hubert,50x50cmI sorg,Anders Zorn,31x42cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",View of Naples with Nt.Vesuvius,VERNET Claude-Joseph,80x40cmThe Council of the Gods,Peter Paul Rubens,80x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The fashionable woman in contemporary,James Tissot,60x40cm
Poster - Merry Christmas No.2 30x40cm

150x150mm abs plasttillträde inspektion dörrpanel tall färg

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

At the Inn of Mother Anthony,Pierre Renoir,60x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Kärcher 30013/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventilCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Study of Portrait of woman,Vincent Van Gogh,40x60cmLe Parc Monceau,Claude Monet,60x40cmDammsugarslangar Electrolux 1.85 m 32 mm

Läs mer...
Ljuslykta Orientalisk
1/2 "bsp kvinnlig till npt manuell tråd adapter uk tråd till USA

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Handfat keramik vit 41x30x12 cmFörkromad vinklad vattenventil för tvättmaskin 1/2 "x 3/4" bspThe Church at Auvers,Vincent Van Gogh,50x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDeath's-Head Moth,Vincent Van Gogh,33.5x24.5cmDammsugarborste 35 mm SvartFototapet Wieliczka att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Saints Gregory,Maurus and Papianus, Peter Paul Rubens, 60x40 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet / Foto Tapet Manhattan Skyline - väggdekor som gör ski
HiWatch väggfäste för DS-I213, kabelingångshål, vit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Smart Rökdetektor 868 Mhz

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar AEG Compact Electronic PEDammsugarpåsar Electrolux UZ 934 TerrierNonwoven Fototapet Canal Grande by Night - en fototapet som gör ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Numatic NV 225
Dammsugarpåsar Beam 145
Dammsugarpåsar Samsung VCC 6260
Dammsugarpåsar Bosch Logo BSG 6000 till 9999

Viktigt!

Nonwoven Fototapet Delicate Arch - en kvalitetstapet till markna
Dammsugarpåsar Husky Whisper 2
Dammsugarpåsar Siemens Påstyp B

Kontakt

Dammsugarpåsar Electrolux Z 99

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Driftwood Bird House Nest
Dammsugarpåsar Rowenta Allergo

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Siemens VS Q 4G2130 - 2132
Dammsugarpåsar Wilfa 1100 Lux

Stöd FARR!

Kärcher Förlängningskaft Fönstertvätt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Zebra Paradis svartvit 21x30cm