Delacroix,46x38cm Fröderic Chopin,Eugene nphbyd17704-Canvastavlor


The Garden of Saint-Paul Hospital with Figure,Vincent Van Gogh,6
Grå akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläkt

Flexibelt vattenslangrör kvinnlig 3/4 "x 3/4" 60cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Världskarta No.27 21x30cmPoster - Världskarta No.23 21x30cmLED Retro Glödlampa E14 Dimbar Ljus 4.8 W 470 lm 2700 K sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Fototapet / Foto Tapet Santorini Sunset - väggdekor som gör skil
Karta över Sollefteå, Ångermanland
Notre-Dame Seen from Port Henri-IV, Henri Rousseau, 60x50 cm

Flexibelt vattenslangrör kvinnligt 3/4 "x 3/4" 40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Hours ocean No.1 21x30cmLandscape with Church and Farms,Vincent Van Gogh,22x37cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Muffinsform silikon tassar ljusrosaGarden Bin Seat Storage Chair Trash Plastic Grön eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Röd akrylglas frontpanel 100 mm timer extraktionsfläkt
Blossoming Chestnut Branches,Vincent Van Gogh,60x50cm

36 FP PIPRENSARE 6 OLIKA FÄRGER.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Salome Receiving the Head of John the Baptist ,Bernardino Luini

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Low ProfileLCD Plasma TV Wall MountPoster - Världskarta No.12 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Grön plant No.14 21x30cmDammsugarpåsar Electrolux Z 951Dammsugarpåsar Electrolux Z 258

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Umorigin
Dammsugarpåsar Miele Exclusive S371

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Samsung VC-7700Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3600Dammsugarpåsar Husky C-463
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättU-tab SiffrorDammsugarpåsar Electrolux Mondo + Z 6200Dammsugarpåsar Siemens VS 42B00 till 44B99 Super E att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Ergoclassic ZP 4010

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
46CM ANCHOR SHAPE WOODEN WALL HANGING OCEAN WAVES ORNAMENT
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 1000-1099

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Hugin Coromell HN 1420

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Fashion Body no.5 30x40cmDammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 3015Champion Dammpåsar Samsung 5st ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
König Brandvarnare, batteridriven, VDS-godkänd (SAS-SA130V)
Poster - Ananas Topical Sky 40x50cm
Ranex Ranex vägglampa utformad för utomhusbruk (5000.327)
grenuttag, 4xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, brytare, pet skydd, 1,5m kabel,

Viktigt!

basicXL Dammsugarpåse Taski Samba Bora (BXL-53029/P)
Ranex LED-Solljusdriven vägglampa med rörelsedetektor (5000.261)
Poster - Keep Smile 40x50cm

Kontakt

Poster - COCO Guld Rainbow 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Flamingos 3 30x40cm
Karta över Salem, Södermanland

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Gillian båge adventsljusstake 7 ljus blå med mässingbelagda lju…
Poster - Städer No.26 40x50cm

Stöd FARR!

Poster - Ananas Topical 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Värmeljushållare 12 st Kvadratiska - 7.5 x 7.5 cm