för Upphängning - 12,5 cm - Design Metallkrans Enkel nphbyd18023-Bygg


Ruccola Vild ca 3000 st frön
Siri Örngott Hjärta

24cm Frying Pan with Glass Lid

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Grön plant No.6 21x30cmLED Nattlampa 60 W Med RörelsesensorDammsugarpåsar Electrolux Z 70 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar AEG Exquisit 200
Dammsugarpåsar Nilfisk Astral Serie
Dammsugarpåsar Electrolux Royal D 748 till 795

Tavla Canvas 85x113 Världskarta Steel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Miele S 6000-6999Dammsugarpåsar Miele cat Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC250Dammsugarpåsar AEG Vampyr TK 700 till TK 7000 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

24 Cell Self Watering Seed Success Kit Planting Gardening
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3126

Fototapet / Foto Tapet Sakura Blossom - väggdekor som gör skilln

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Samsung VC-5013

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Rowenta RB 52Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 70-79CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Electrolux XXL 10 till 300Dammsugarpåsar Siemens Dynapower VS 08G2275Dammsugarpåsar Bosch BSA 000 KA till 999 KA

Läs mer...
Dammsugarpåsar Volta Control U 4630
Klädnypa vägghängd med texten To do!

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Abstrakt stadstavlaPoster - Sommar djungel No.1 21x30cmGood Morning Bäddset 5837-A BOHO 135x200 cm vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBeech Cutlery DrawerDammsugarpåsar Rowenta RB 01Poster - You cant buy happiness but you can buy No.2 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Bosch Free

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Prydnadsfigur ståtlig anka
Poster - Do more of what makes you happy No.12 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Zebra Hjärta Svartvit 30x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotRanex by Smartwares Solcellsbelysning Väggmont RakOBH Nordica Knivslip SharpX 9960Nätadapter 230V till 5-15V DC 3A, utbytbara kontakter (PSR-30) ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DELTACO grenuttag 10xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, strömbrytare, 1,5m, vit
Tripp träljusstake 7 ljus vit
Poster - Solros no.2 30x40cm
Elias träljusstake röd med mässingsbas på ljuset

Viktigt!

Access paneler inspektion av hög kvalitet abs plast 300x500mm
Karta över Flen, Södermanland
Snapsglas, tulpan 24 st

Kontakt

Poster - Städer No.16 A4 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Tjurkranium med horn - mandala karving
Poster kvinna spelar gitarr, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster bryggor och fiskebodar, 50x70 cm
Poster vågor mot stranden, 50x70 cm

Stöd FARR!

8 LED-ljuslist med rörelsedetektor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Anne Stokes - Immortal flight