Constance 32-delar i fältspatporslin Servis nphbyd18734-Serviser


Dammsugarpåsar Rowenta TB 05
Uppläggningsfat 40cm 3-delar Juletid m. guldkant

2 Tier Dish Drainer

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Siemens VS 55B00IRMA Matstol SvartVILLEROY AND BOCH PASTA PASSION PARMESAN SERVING BOWL WITH LID sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Fiskars Spridare vattenbesparande met.
Standing Santa Decorative Christmas Ornament Figurine Gift Idea
Wood Buddha Head Figurine Decorative 53cm

Dammsugarpåsar Volta Powerlite U 3702

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - I love Justin Bieber Sosa No.2 21x30cmRound Serving Plate with 3 Dishes Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.4 30x40cmKönig IP-P2P-kamera för inomhusbruk, fjärrövervakning, 360 (SAS- eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Volta Berry UBE 3415
Champion Dammpåsar AFK 5st

Dammsugarpåsar AEG Vampyrino Color

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - I love you No.3 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Champion Dammpåsar Nilfisk 5st,1st Fil24 Solcellslampa LEDCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.König Soldriven kameraattrapp för utomhusbruk grå (SAS-DUMMYCAM3Poster - Ananas Rosa Grön Tropical 21x30cmHQ Dammsugarpåse Lux 180 (W7-53902/HQN)

Läs mer...
Balance Radiokontrollerad väderstation (625642)
Attralux LED GU10 25W Ej dimbar 6st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. GriffeltagsBergsklättrare, vinter. Storlek Small 40x50 cmPoster - Hästar 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLjusslang 216 ljus 6m Ø13mm grönSicily metallfjäril med glaskula på pinne solcellPoster - Paris Eiffeltornet no.1 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Butterflies can't see their wings A4

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
KITCHEN GRIPS GRILLHANDSKE
Larvik konstgran/plastgran 180cm 270 LED grön

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vattenbesparande duschflödesröduktion - 50% minskning av förbruk

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSENCOR Mixer/Blender med GlasbägareLuxform Trädgårdslampa LED Luxembourg Up antracit 230 V LUX1606ZKonservöppnare med vröd ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster För på segelbåt 50x70cm
Poster Buddhister leder en elefant, 50x70 cm
Poster Illustration damskor m.m, 50x50 cm

Viktigt!

Poster Isig sjö, 50x70 cm
poster bilkö i paris 1950-talet, 21x30 cm
Poster Dance with flour, 50x70cm

Kontakt

ULRIK PÄLSPLÄD 120 X 150 CM

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Elastiskt Barnkoppel (fästs vid handled) 2m - Orange
BABBLARNA Baby Spjälsängsskydd

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fluga för barn - Svart
Bird Seed Feeder Squirrel Proof Wild Bird Care Feed Garden Hangi

Stöd FARR!

Cernitlera, mixade färger, 25x56g

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Love & Light 9781401950453