Poster - LOVE 21x30cm Rainbow No.2 nphbyd19690-Posters


Golden Eye, oljemålning på duk, 170x100 cm
Spegel i vit, yttermått 77x87 cm

Matservis GM25 - 13 delar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,720 Fåtölj i grått tyg 2790:-Häftapparat - LånghäftandeDistress Marker Penna - Ripe Persimmon sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

S Jar-Wild Mint
Poster Marthas vineyard, 50x70 cm
Poster tre fiskare, 50x70 cm

Matservis GM08 - 19 delar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dorre Ljusstake Pelar förmässingad höjd 27 cmSENCOR Köksmaskin Blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",4 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars blåLeopard i guld, skulptur 80x20x16 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Träram i svart, innermått 90x60 cm
4 fönsterhandtag låsbara vit

BELLUX 4-spot

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

2 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars grön

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster Afrikansk mask, 50x70 cmPoster Vykort fråm Peris 50x70cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster brödförsäljare U.S.A, 50x70 cmPoster Fiskar och skaldjur Format, 50x70cmPoster hänglås, 50x70 cm

Läs mer...
Poster flygplansmätare, 50x70 cm
Poster Nerisad kran, 50x70 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 566.962.963 Bord+ 2 stolar med vit träsits/2650:-Poster Kall vinter dag i parken, Format A4(21x30cm)poster rostig bil i öknen, 21x30 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTrådlös Video Baby Monitor LCD med SkärmFleecefilt Princess 100x150cmPokemon Pikachu Pennfodral Pennskrin 22cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3D-sax - L: 11,5 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Halloween Crazy Linser - #018
Namnballonger - välj bland 108 olika namn / text

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Angels of Atlantis Oracle Cards 9781844095438

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBli Längre Sula SkoinläggPassfodral i krokodilmönstrat PU läder olika färger lyx variantHund/Katt - Kloslip ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
CAMPZ EVA Mat Svart (2019)
CAMPZ Lacanau Tent 3P (2019)
Outwell Cloud 5 Footprint
Hilleberg Stångsektion 9 mm (incl. reparationshylsa) (2019)

Viktigt!

  Produktnummer: 9453541

  Snygg och stilren poster med texten LOVE i snyggt typsnitt och snygg design.

  Stilren textposter som passar alla hemmets väggar eller varför inte till ett snyggt tavelkollage.

  Snyggt att kombinera med andra posters och prints.

  Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

  Ram ingår ej.

  Storlek: 21x30cm

  Poster, Affisch, Print, Prints

 • Bastian Brödkorg rund ljus/mörk brun - 20,5-21,5 cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Krok i keramik

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Knopp Ankare i koppar...

  Poster Rekordfisk, 50x70cm

Stanley Adventure SS Shot Glass Set Hammertone Grön (2019)
DMM Pinto Rig Spacer
Mammut Rider Chalk Bag inferno (2019)

Kontakt

Garmin OSM Europa-cykelkarta 2014

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

VAUDE Kids Bobby Toiletry Bag crocus
GUMOTEX Palava 400 Canoe Grön/Grå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fantastisk blommiga vintage retro klänning kort ärm .strl:50-52
Tunika stl L

Stöd FARR!

Spetsklänning Sundress Svart 5XL

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Mörkbrun klänning från Rabens Saloner, stl L