Poster - Just 40x50cm Married Rosa nphbyd20082-Text & Bokstäver


Poster Smedja U.S.A, 50x70 cm
Poster Gul cab i New York, 50x70cm

Rotting-trädgårdspaviljong 3x4m brun/kräm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster Karta Solsystemet ct003806 format, 100x125cmPoster Steampunk Format, 30x42cmFunny Friends - 18 set sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster målning röda läppar, 50x70 cm
Poster rostig bil i spökstad (fram i från) 50x70 cm
poster drive in restaurang, 70x100

4 bäddset 200x135 cm 2-delars blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster Karta Solsystemet format, 100x150cmTrähylla för mobiler Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster fyr mot röd himmel, 50x70 cmPoster Illustration Italien, 50x50 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Gardin med öglor gul
Poster Närbild på isbitar format, 21x30cm

Servis Natalie 18-delar i fältspatporslin

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster kinesisk sjö, 50x70 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Paw Patrol Pennfodral, Pennset - SkolsetByggklossar 46 BitarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Fluga för barn - LjusblåvidaXL Blomkrukor set 3 st rotting vitPrinsesskrona Rosa Fluff

Läs mer...
Jag är inte perfekt, tyvärr 9789188529220
Fotbollsspelare gul/svart badanka

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Bordsskyltar Bröllop If You InstagramCtrl + Alt + Del KopparSandaler i ljusbeige skinn från Sköna Marie
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHållbar LED-Cykellampa AV silikon/aluminium (VATTENTÄT)Yoga Fitness Tights Leggings PantsFC Barcelona Fotboll Med Autografer Sport Boll Storlek 5 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Star Wars: The Force Awakens Strandboll Badboll Uppblåsbar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hilleberg Kaitum 4 GT Tent Röd (2019)
Exped AirMat Lite 5 M

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Marmot Thor 2P Tent Blaze

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPrimus C & H Mattermos 1,2 L (2019)Edelrid Performance Static Rope 10,5mm 50m snowAddnature Förare över Tautavels klippor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Aclima LightWool Headover Ranger Grön (2019)
Swimmrunners Support Pull Belt Cord DIY 5m Neon Grön
Klänning Bohemian Svart Strlk L Bohemian Summer Flower
GANT, Rugbytröja, Strl: XL, Röd/Mörkblå

Viktigt!

zizzi-klänning xl
Klänning ONESIZE brun
Lindex Blus/ Skjorta i Stl 2XL med fina detaljer! 

Kontakt

Rodebjer, Blus, Strl: XL, 1240124 Daia, Blå, Bomull

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Grå blus från Marville strl 42
Beige kjol/XL/Bitte Kai Rand/NYTT

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ZIZZI ZAY ZJ BYXOR AMY JEANS 50
Noa Noa kortärmad svart kavaj med spets storlek S

Stöd FARR!

Isay, Jeans, Strl: 44, Lucca Basic Jeans, Mörkblå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Odd Molly, Topp, Strl: S, Svart/Grå/Rosa