Poster Som ketcup och senap 50x70cm Skylt. nphbyd20719-Text & Bokstäver


Joya - Montana Low PTX Sky Blå (strl 38 1/3)
Body Shaper för män. Linne eller T-Shirt Vit.

Rubik Race - Snabbhetsspel för 2 personer!

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Salming Distance A3 WomenForever Reseadapter EU/UK SvartSpindelmannen - Spiderman Träningsväska sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Borsthandske Hund och Katt Höger hand 4 färger
Snömannen Yeti Pulka
Flamingo Badring

Exlusive capo till elgitarr och akustisk gitarr

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mammut Barryvox S Avalanche Transceiver EuropeHolmenkol Grip Grip Wax 45g Blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Primus EasyLight Duo Lantern (2019)Helsport Fjellheimen 6 Camp Tent grön eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Fidget Cube Pro Night Sky
Eureka! Solitaire Aluminium Tent grönery

Magic pussel kub 4x4x4

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Hilleberg Anjan 2 Tent Röd (2019)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hilleberg Kaitum 3 Röd (2019)CAMPZ Markpinne 4-kant 30 cm (2019)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mammut Kompakt Pillow dark spring (2019)Thermos Travel Pro Thermos 0,4 L Titan (2019)AustriAlpin Inox Glue-in Bolt 11cm

Läs mer...
Mammut Smart 2.0 Belay Device phantom (2019)
Camp Tri Cam 6.0

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Osprey Meridian 75 Trolley Metal Grå (2019)CAMPZ Baggage Organizer S (2019)speedo Plain Moulded Silicone Cap Violet Quartz
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSVART SPETS BLUS / TRÖJA STL 54- 56 5XL-6XLSAMSOE Samsö Samsø Svart kort Kjol, storlek Medium/ 38, 899krRöd vinröd svart tunika med bordyr från Nevzemin strl XL att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Smårutig mörkblå tunika Masai stl L

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Filippa K, Klänning, Strl: L, Kort ärmad, Cerise/Rosa
Gudrun Sjödén, Tunika, Strl: L/XL, Brun

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Isolde, Blus, Strl: XXL, Lila/Flerfärgad

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLemon Drop, Mjukisdräkt, Strl: XL, Zebra, Vit/SvartZara Woman, Jeans, Strl: 36, Slim Skinny High, VitSnygg svart dam kostym ( suit ) - kavaj & finbyxor fr. MANGO - Small - S - 38 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jeans, H&M, stl 27/32, Skinny
Skinny Jeans Stretch Pencil Pants Röd Strlk L
NYTT Odd Molly #214 rib jersey l/s top stl 3 grå melange
J.Lindeberg, Huvtröja, Strl: L, Limegrön

Viktigt!

  Produktnummer: 7545168

  Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
  med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
  Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
  Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
  Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

 • Servetthållare Metall

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Tårtunderlägg Runda Guld

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Vinhållare Kärlekspar...

  Norge Ljus

Nya superfina gråblå tights, strl S
Bikini Neoprene Orange Het Ombloggad Large - FRI FRAKT!
Baddräkt Plus Size Swimsuit Svart Strlk 3XL

Kontakt

Svart jumpsuit från Bik bok storlek S

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dam Topp/Tröja Grön Strlk XL
Tidning hemmet fr. 1917 nr. 21-26

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

BARNEN PÅ VÅTNÄS Åke Marcusson Ill: Ulrike Marcusson
Kråke 6 st .

Stöd FARR!

LÄTTJANS TRÄDGÅRD - GENVÄGAR I LUSTGÅRDEN Siv & Key Nilson 2004

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Anna Bergenström - Annas örtagård