Rusty car, 50x70cm Poster nphbyd21038-Transport


Hilleberg Bivanorak Grön (2019)
Vango Nemesis 300 Footprint Smoke

Nordisk Oscar -10° Sleeping Bag XL (2019)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,ENO Talon XL Ridgeline NavyWildo Storkåsa XL Lime (2019)Primus Commuter Mug 0,4l Deep Blå (2019) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Primus Cooler (2019)
Kupilka 44 Plate Brun
DMM Pinto Pulley

BioLite SunLight Blågrön

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mammut 9.5 Infinity Protect Rope 70m gul-emeraldCamp Tricam Evo N.1.5 Brun Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Metolius Foundry Training Board Grön/Grön SwirlPetzl Nao eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Primus Mimer Lantern (2019)
Lantmäteriet Z58 Klövsjö-Vemdalen 1:50 000

High Peak Nevada 5 Tent Dark Grå/Röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Pacsafe Slingsafe LX200 Tote Tweed Grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av speedo W's Futura Biofuse Flexiseal Goggle Turquoise/ClearCellbes comfort fashion tröjor str 58 60CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Den lilla svarta från Whistles LBD svart klänning ylle långärmad 38 S M 36Masai tunika strl LGudrun Sjödén, Tröja, Strl: XL, Grå

Läs mer...
Olivgrön klänning strl XL
OANVÄND ZIZZI STOR KLÄNNING TIGER MÖNSTRAT KANON

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Interlook tunika xl 54/58Odd Molly rosa blus/tunika med fina detaljer i storlek 1 /SmallLabelBe Ny Långärmad tunika Storlek 50 Lila 100% Viskos
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBYXOR ZIZZI ZAY ZJ 54Grå och svart mönstrade byxor i storlek 42 av märket OliviaKakifärgade byxor retro 90-tal khakigrön medium högmidja att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SVART-VITA HAREM BYXOR 52 - 54

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Casual Comfort New Short Sleeve Blouse Size 22 Gul 100% Cotton
Gudrun Sjödén, Topp, Strl: L/XL, Beige/Brun/Grön/Lila

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Filippa K, Jeans, Strl: L, Super Stretch, Mörkblå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotHunkydory topp storlek LargeSection, Huvtröja, Strl: 36, Svart/RödVIT SPETS BIKINI Stl 46/48 + 85A, ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Filippa K, Jumpsuit, Strl: S , Svart, Siden
Kavaj / Blazer Dam Svart Strlk XXL Slim Office Ladies Blazer
Selma, Anna och Elise : brevväxling mellan Selma Lagerlöf, Anna Oom och Elise Ma
1800-TALSBOK OM DÖDSSTRAFFET I SVERIGE

Viktigt!

GLÄNTOR Stefan Edman Tore Hagman 1997
LUNDS BOTANISKA FÖRENING - FLORAN I SKÅNE....., 2003
Bok Biografier Det Kungliga Året 1998

Kontakt

Ufo - Spökraketer, Ljusglober Och Utomjordingar (Bok)

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Bekänna färg
De nya dödssynderna 9789137143156

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Servicehandbok Motorcykel FN Typ 13 XIII
MERCEDES 1981 Jan TABELLBOK

Stöd FARR!

Connoisseur nr 2 2017

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Husmodern 1979-9 Abba Agnetha..Owe Thörnqvist..Sophia Loren