W+G Tapet Idealdecor 322 Murals Wintergarden nphbyd2482-Hem & Trädgård


Dammskyddsmask med ventil FFP3 D L+D Upixx 26184 10 st
Dammskyddsmask utan ventil FFP1 D 3M Aura 9310+ GT500073215 20 st

Vita Eos Lampa 45 cm Vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Elastan Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388 CAT II FerdyF. Mechanics Extrication-S 1995S 1 parExklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 13x18cmSäkerhetslågskor Albatros 64.108.0 43 S3 Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Säkerhetslågskor Albatros 41 S1P Svart, Grå
Säkerhetslågskor Uvex 1 42 S1 Svart
Säkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 41 S3 Svart

Knopp - Mässing

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Airam Oiva LED-lampa, E27, 3,5W ger 25W, 250 lumen, 3000K vaHörselproppar dispenser 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006203 400 par Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Hörselkåpor 31 dB 3M Peltor Bulls Eye II H520FGN 1 stABL Sursum 611776 Vägguttag för inbyggnad IP68 Blå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Markslöjd Christinehof Bordslampa Guld
interBär 8119-008.61 LED-sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 5 W Bryteffekt (max.) 100 W 1 st

Nattduksbordslampa Nordlux Aslak 46685001 E27 15 W Vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

2USB 2U-449450 1x Infälld-insats IP20 Ljusgrå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av DC 3.5mm power förlängningskabel 5 meterSpektrum DX6e Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagareCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Force Engine 21 CNC Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 3.46 cm 2.28 PS 1.68 kWReservdel Borstlös motor Reely Passar till modell: Wild Hawk BLFlygplanspropeller Pichler C6319

Läs mer...
Sittdyna Fårskinn - Vit långhårig
Reservdel Reely EL16212/EL2276 Växellådshussats

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Knopp - Venetiansk klart glasRC Motorbåt Elektrisk Carson Modellsport 100% RtRVileda Mopp Easywring & Clean Turbo
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSagaform BBQ hamburgerpressRäfflad plåt, kvartett, rostfritt stål Thicon Models 50194 1 stZAHN Pinsel Konstnärspensel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pro-Line 1:10 Gatumodell Kompletta hjul On-Road 8 ekrar Vit 2 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lora
Bordslampa svart CABRIS

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Classic Bordslampa Matt Bordeaux

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Röd)Kids Concept, Pumpkin, Tavla, ABCSmartline 3-vägs grenuttag, Utomhusbruk ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only - onlSummer Offshoulder Top, Vit
Vero Moda - vmEdna LS Blouse, Offvit
Only - onlAlmeria Frill Top, Beige

Viktigt!

  Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet. Med höjden 254 cm och bredden 183 cm är den här tapeten ett prisvärt och modernt alternativ till andra väggdekorationer. När du kombinerar tapeten med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser.

  Tapeten kräver ingen överlappning av våderna. Tapeten kommer i 4 bitar som sätts upp kant-i-kant, vilket underlättar arbetet. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna lyckas med uppsättningen.

  Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

  Sammanfattning:
  • Fondtapet 254 x 183 cm, inklusive tapetklister
  • Högupplöst bild av mycket god kvalitet
  • Enkel montering kant-i-kant (överlappning krävs ej)
  • Extremt prisvärd
  • Innehåller inga farliga ämnen
  • 100% återvinningsbar
  • Tillverkad inom EU
  "

 • LED-belysning infälld OSRAM Linear Slim 4058075126220 8 W Varmvit Grå

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • LED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Panel 4058075126404 7.5 W Varmvit Vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) LED-belysning infälld Megatron Pinolite MT77216 24.5 W Varmvit Vit...

  Utomhusmarkbelysning LED Heitronic Taipeh Rostfritt stål, Svart

RUE de FEMME Lucia kjol, Flerfärgad
Svanefors Löpare 35x120 gul
Minecraft Pyjamas svart

Kontakt

Skylt i trä, Wooden deco, Love story

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Baby Barn Tand Förvaring Mjölk Tänder Spara Box i Trä
Poster - Diamant guld no.5 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superdry Nordic skjorta, Navy
Oscar of Sweden Mörkblå Oxfordskjorta Skjorta

Stöd FARR!

Poster - Sosa girl 21x30 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Dream without fear love without limits 21x30cm