Bon appétit 40x50cm Poster - exdald2395-Mat & Dryck


Ny jätte fin oliv grön Marja tröja i storlek L av märke Honey
Peak Performance, Tröja, Strl: XL, Röd

Maileg Scooter med sidovagn svart

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Klänning stl 54/56Vit klänning från Noa Noa strl XLCulture size S Tunic sleeve 3/4 grille blå cotton 100% beige sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

DamTröja Virkad Grå Large
Odd Molly, Tunika, Strl: xs, Flerfärgad
Jättefin blommiga virkad blus i stl. 54/56

Tandborsthållare för Barn - Gris

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Ralph Lauren, Skjorta, Strl: 34, Skinny Fit, Turkos& Other Stories, Blus, Strl: 34, Gräddvit, Siden Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Odd Molly, Tunika, Strl: M, Rosa/Röd/LilaPeak Performance, Kortärmad Skjorta, Strl: L, Svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Flamingos Maspalomas No.1 21x30cm
Dacron, Hängselbyxor, Strl: 54, Blå

Poster - Svarta Diamanter 40x50cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Filippa K, Kjol, Strl: L, Mörkblå, Lyocell/Ull

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Filippa K, Kjol, Strl: S, Svart, BomullItaliensk mörkgrön Damkavaj av finaste Ull med Sammetskrage, stl.44CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Tiger of Sweden, Kavaj, Strl: 46, SvartDam Topp Svart/Vit XLDesigual, Topp, Strl: L, Mörkgrön

Läs mer...
BLK DNM, Jeans, Strl: 32/32, Blå
Filippa K, vinröd topp stl S

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Prada, Topp, Strl: 46, Svart/Grön, Kashmir/SidenTIGHTS STL XL/XXLNy! GAP Hoodie Huvtröja strl L Unisex Dam Herr
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNYA Sexiga Jeans Leggings Jeansleggings Tights knappar och hög midja VITA M/LBaddräkt Plus Size Swimsuit Grå Strlk 5XLVictoria's Secret, Baddräkt, Strl: M, snörnig, Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ralph Lauren, Huvtröja, Strl: XL, Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Aldrig använd! Svart byxdress från Lindex
Rödoute fri frakt A-linje manchester tunika blus retro stil bohem hippie 46 XL

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fynden i Troas . af dr Hans Hildebrand . Utgiven 1878

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBring, S. L. och Bring, E. G.: Totalt 11 texter 1837-1901Erik XIV Hans sinnessjukdom. Historisk psykiatrisk studie.HTML & CSS: The Complete Reference Fifth Edition Powell ISBN 9780071496292 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Svenskt skogslexikon
Steven Jay Schneider - 1001 filmer du måste se innan du dör
** NISSAN PRIMERA ** 1990 to aug.1999 ** HAYNES REPARATIONSHANDBOK **
Tidningen Rekord 1962 Nr 5 Samlarbild Cassius Clay Boxning Ingo Nostalgi 60 tal

Viktigt!

Husmodern 1979-9 Abba Agnetha..Owe Thörnqvist..Sophia Loren
BOK Små, små ord av kärlek Jane Frödlund
Magnefik kokbok med massor av recept, 496 sidor, Nordiska nationalrätter

Kontakt

Med sikte på 10:an, Belöningsträning, Niina Svartberg

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Boosta din hälsa med naturens superfoods av Tia Jumbe
Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vaccinationer : risker och skador 9789197971478
RICHARD LOURIE : MASSMÖRDAREN

Stöd FARR!

Allianser

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Östersjöländernas historia 1472-1772, David Kirby, 1994, 496 sidor, inga bilder