Play, Peppy Pets Mops

ONLY ONLKATY COAT - Parkas - tarmac

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ONLY Carmakoma CARNUT 3/4 SHORT WRAP DRESS SOLID - Vardagsklänning - cloud dancer

ONLY Carmakoma CARROSIE TEE - T-shirt med print - vitONLY Carmakoma CARSTATION RAINCOAT - Parkas - peyoteONLY Petite ONLSTORY OLIVIA - Blazer - dark grå melangeMarc O'Polo DENIM LONG SLEEVE WITH HOODIE - Luvtröja - stone grå melange

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

OYSHO MIT KOMPRESSIONSEINSÄTZEN - Tights - rödPatrizia Pepe Festklänning - sky/gold poisPart Two LARIANNA - Blus - artwork dark blåSosao Blazer - cobalto/verde/neroOpus INA - Linne - vitOpus FAURA - Blus - comfort blåOpus FANNIE - Blus - simply blåPepe Jeans LOURDES - Långärmad tröja - mousse

Tack ❤

Min tid är nu

Pieces Skjortklänning - rosa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pieces Blus - cuminPetit Bateau Långärmad tröja - rödSosa Clove RUFFLE HEM DRESS - Jerseyklänning - navy

Polo Ralph Lauren JULIE POLO - Piké - vitPolo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Polo Ralph Lauren SEASONAL - Huvtröja med dragkedja - nevis

Poster Sjökort Dalarö, Nynäshamn, 50x70cm

POSTYR Skjorta - beigePS Paul Smith Sweatshirt - blåPULL&BEAR MIT RAGLANÄRMELN IM KONTRAST - Långärmad tröja - bordeaux

PULL&BEAR MIT SLOGAN - Sweatshirt - bordeaux
1537437987500

Sister Jane AMARANTH MIDI DRESS - Skjortklänning - grön/vitQ/S designed by T-shirt med print - ecruRegatta HAIDEE - Fleecetröja - navySoft Rebels LIVE DRESS - Vardagsklänning - night skyReplay T-shirt med print - light beigeReebok ELEMENTS SIMPLE SHORTS - Träningsshorts - gråRich & Royal SLUB PEPLUM - T-shirt med print - vitRiver Island Långärmad tröja - grå

Sparkz TAMAR TEE - T-shirt - bas - vitRosemunde LAICA - Kofta - light gråSeraphine DELANA - Jerseyklänning - blåSamsøe & Samsøe ZAMBIA DRESS - Vardagsklänning - fleur azur

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Sand Copenhagen MARGO - Skjorta - offvitSee by Chloé Maxiklänning - schwarzSelected Femme SFMY PERFECT TEE BOX CUT COLOR - T-shirt - bas - tawny portSelected Femme SFLIVANA CUFF CARDIGAN - Kofta - beet röd/melangeSista Glam RONA - Jerseyklänning - navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

s.Oliver KLEID - Jeansklänning - blå denims.Oliver Blazer - rödSoyaconcept NADIKA - Skjorta - golden gul combi

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Steffen Schraut GLAM DESERT - Blus - caviarStradivarius MIT STREIFEN AUF SCHULTERN - Skjorta - light brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Superdry VINTAGE LOGO OMBRE ENTRY TEE - T-shirt med print - marina navySuperdry MIT SAMTBESATZ - Långärmad tröja - royal blå

Superdry Linne - khakiSuperdry ARIA - Sweatshirt - bordeauxSuperdry STREET SPORTS - T-shirt med print - vit

Taifun OHNE ARM - Blus - evergrön

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tapet Ballad Soaré Beige Duro elhrtf2425-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

The Kooples Blazer - grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tommy Hilfiger ELENA EASY HIGH TEE - T-shirt - bas - blåTommy Hilfiger LOUISA - Sweatshirt - gulTOM TAILOR WATERFALL BASIC - Långärmad tröja - intense purpur purple

15324212664902228635381886865163.jpg

TOM TAILOR DENIM Vardagsklänning - marble beige melangeTOM TAILOR DENIM Sweatshirt - marble beige melange

Tommy Jeans CLASSICS - Sweatshirt - sambaTopshop SELF STRIPE - Skjorta - offvitTWINTIP Fodralklänning - blåU Collection Vardagsklänning - grå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Vila VITINNY NEW DRESS LUX - Jerseyklänning - cloud dancer/vimosaVila T-shirt med print - rosaVila VIESTO KERIS - Blus - earth rödVila VIRIL OPEN CARDIGAN - Kofta - garden topiary/melange

Boken finns att köpa här.

Vince Camuto REFINED ETCHED BOUQUET DRESS - Vardagsklänning - ink blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Vero Moda VMTAILOR DRESS - Fodralklänning - night sky/snow vitVero Moda OFF SHOULDER - Blus - snow vitVero Moda VMHARPER - Blus - henna

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Vero Moda VMKYLIE - Parkas - peat
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Violeta by Mango BRAVA - Skjorta - dark navy blåSchmuddelwedda Långärmad tröja - dark gråWeekday AILIN HOODED - Luvtröja - dark grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Wallis FLORAL DOUBLE RUFFLE - Blus - ivorySportmax Code VALLE - Vardagsklänning - blauYAS YASISSA - Blazer - star vitZizzi MHITTA DRESS - Jerseyklänning - grön gables
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Zalando Essentials Blazer - peacoatZalando Essentials Curvy T-shirt - bas - rose
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Freeman T. Porter SOLENN - Jeans relaxed fit - fossa
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Anna Field Jeans Skinny Fit - dark blå rinse washBaum und Pferdgarten SELDA - A-linjekjol - röd poppy

Over and out.

Klara