Termostater Thermixa Zero med installationsavstånd 160 mm CC Termostatblandare Damixa otozal1571-Hem & Trädgård


inov-8 W's Terraclaw 220 Navy/Lime/Purple
Fiona Tapet Ocean Colours 501003

Paintpart Tapet Lantligt & Modernt 4932-4

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,NRS Vapor PFD RödHiko Flexi Neopren ShoesBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Claudia 6255 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Element 6315
Golden Poo Award Pokal Trofé Prydnad Skämt
Duro Tapet Ballad Bröd Rand Röd

Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5147-1

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Sigill 5364BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Trapez 1779 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",W+G Tapet Idealdecor Murals Vit Wooden WallW+G Tapet Idealdecor Murals Floral Girl eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5217-1
RoomMates Deco Väggdekor Mod Tree

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5217-2

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Karin 6726

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Gorsedjurskrokodil plysch XXL 100 cmNum Noms Surprise in a JarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Jamara R/C Cabriolet Mercedes AMG GT3 1:14 GråAdventskalender BrandmänHappy IRC Lamborghini Police

Läs mer...
Fiskespelet med musik
Motorola MBP845

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Vita sneakersTeddykompaniet Teddy Baby Big Ears HundVas klart glas H20 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKids Concept, Tavla Princess, beige/vitApplicata Tulip Ljusstake Ek 33,5 cmSpritsspruta med 8st spritstyllar, Sprits set att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
4 Pärlemorvita Vax-LED-Antikljus med flimrande låga, Push-In

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggord/Väggdekor - Underbar & Älskad
Amalienborg utomhusbelysning

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Cult Design Tag till Evergrön kruka, Rosmarin

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot1st Tuff Solcellsdriven Miniräknare i slimmad kröditkortsstorlek3M Peltor MT67H05WS6-EU 1 stZamel EXT10000228 Dimmer DIN-skena Passar: LED-lampa, Lysrör, Halogenlampa, Glödlampa ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hitec Standard-Servo D980TW Digital-servo Transmissionsmaterial: Titanium
Växelmotor 12 V Modelcraft IG320005-3AC21R 5:1
Reservdel FPV-hållare Reely Passar till modell: Wild Hawk BL

Viktigt!

Reservdel Reely 112250C Styrservo
Motortillsats Pichler C9159 Passar till: Pichler Balsa-Kit 1 st
6-kanals mottagare FrSky X6R 2,4 GHz

Kontakt

Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 2216/55 10-25 V ROXXY kV (U/min per Volt): 800

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Foliestrykjärn Jamara 172140 1 st
Väggdekor - Dödskalle racing flagga

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Felicia Ljuslykta
ARIEL bordslampa - låg, Krom/vit

Stöd FARR!

Classic Bordslampa Mattsvart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

LED flexlist 3M på 10,8W och 180st Leds. Klipp och klistra!