Unidrain Utloppshus mm Lodrätt Bottenutlopp Ø50 otozal1881-Hem & Trädgård


TWILIGHT SPARKLE & SPIKE Friendship Duet MY LITTLE PONY
vidaXL Stående leksakshund rottweiler plysch svart och brun XXL

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Vertigo 1775

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Radiostyrd Svävare Taiyo Super Typhoon 2.4GAGA AQVIA PET-flaska, 1L (Svart)Mini Knubbisar 7 olika sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Väggdekor/Väggord - P.S l Love you
S.O.S Brandstation Internatio.
Koppartejp mot sniglar - 10 mm brödd - 20 m rulle

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Vertigo 1777

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Wii U Remote Plus30 meter koppartejp mot mördarsniglar - Snigeltejp Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Taf Toys Musikalisk sovleksak åsna 11775Tomtepåse i tyg till vinflaskan eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Bladranker 1786
Willex Regnställ strl L blå och svart 29145

W+G Tapet Idealdecor Murals Vit Wooden Wall

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Briv Gummihammare

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kids Concept, Lektunnel Star, GråKids Concept, Förvaringsbox 2-set, RosaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Applicata Torso Ljusstake Ek 15 cmLjusstake Move 17x50 cm - MässingLjusstake i järn 1 ljus 15 cm - Svart

Läs mer...
Ekelund ÅTTEBLADROSE 33 Middagsduk 150X310 CM
Knopp - Vit glas

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Garden 24 Transformator 24VAC 36WLED-strålkastare, 20W 4500K, SvartMoleskine Batman vs Superman, A5, Large linjerad hård
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNitril Engångshandske Storlek (handskar): XL EN 374 , EN 455 Kunzer TIGER GRIP XL 90 stRivjärn för vitlökESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST RED WNS LOW ESD HRO SRC 38 S1P Svart, Röd att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor Kid KIDV 1 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Förkläde Mom´s Dinner
Vattentät väska till DJI Mavic Air och dess tillbehör - Svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Modellbygge flygsimulator Multiplex MULTIflight Plus Inkl. sändare

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotStrykfolie Oracover 21-010-002 (LxB) 2 m x 60 cm VitReely 183001 Reservdel Skruvsats för Carbon FighterExternex UBEC Reely 6 - 25.2 V 10 A ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Traxxas 7033X Reservdel Pivot kulskruvar
Avgasrör med High-Pipe för MAN av rostfritt stål 1:14 Thicon Models 50199 1 st
Flygplanspropeller E3 Pichler C9523
ALEXIS ljusstake, Mörkgrön

Viktigt!

Bordslampa svart/brun DESNA
TULIP Klämspot Vit
New Haven

Kontakt

Grönt : välja hantera tillaga 9789127131385

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Taklampa rosa NARCEA
Kruka 33 x 33 x 70 cm svart DION

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fönsterlarm med inbyggd sensor
Vila - Vijina LS Top, Leopard

Stöd FARR!

Kniv och skalare i keramik (Färg: Röd)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila - Vinaomi SS Top, Gul/Brun