Dynafit W's Shorts asphalt Transalper otozal2093-Klättershorts


vidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön XL
Willex Regnställ strl XL blå och svart 29146

Vykort i metall - Johnny Cash

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vita sneakers i konstläderHeng Balance Lamp Rund Ljust trä 44-DH0039LW AllocacocTeddykompaniet Teddy Baby Big Ears Hund sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Martinex Pingis
Baby Dan, FLEX Grindsystem L, 90-223 cm, Vit
Kids Concept, Xylofon Vit

R/C Bil Lamborghini Huracán RTR / Med belysning 1:14 Gul

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Kids Concept, Gungräv EdvinLjusstake Gloria Guldfärgad 23 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ljusstake, Rosalinde, blå, H 12 cmLjusstake The Ring Ø 10x5 cm - Svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Drönare med kamera o gyro
Spionkamera + 16GB minneskort gömd i cigarettändare

Kärnborttagnings verktyg för Muffins / cupcakes

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

KELLY LÖPARE 33 x 120 cm, Turquoise

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lykthus 4-kant med väggfäste utomhusbelysning – LitenLjusslinga utomhusbruk 9 m - VitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Cult Design Tag till Evergrön kruka, RosmarinDammskyddsmask utan ventil FFP3 D EKASTU Sekur Mandil 414 216 20 stClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388 CAT II FerdyF. Mechanics TOUCH SCREEN 1912 1 par

Läs mer...
Gammaldags Antik Stil Jordklot Design - Sparbössa
Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 42 S3 Svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Hörselkåpor 31 dB 3M Peltor Bulls Eye II H520FGN 1 st4 st söta VÄRMELJUS med flimrande låga, TIMER och batteri2USB 2U-449313 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTraxxas 2080 Reservdel Digital Micro ServoMultikopter-strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Phantom 4 SerieRC Motorflygplan Jamara Tiger Moth 1400 mm Byggsats att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hållare för surfplatta Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
UHU Lågtemperaturpistol 48610 1 st
Poster - Bokstaven E 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

DELTACO grenuttag med 3xCEE 7/4 uttag 3m

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBlade 2-blad Multicopter-propeller-set BLH8608 Blade ChromaMercedes-Benz Arocs taklampebygel 1:14 Carson Modellsport 500907599 1 stTuning Carson Modellsport 500530804 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
WILTSE Bordslampa Poly
Taklampa svart WABASH

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Shorts i lätt och funktionellt softshell-material

  Superlätta shorts i softshell. Transalper Shorts erbjuder bra rörelsefrihet för olika aktiviteter på berget. Fyrvägsstretch som följer dina rörelser. Materialet avvisar både vatten och vind samtidigt som det torkar snabbt och ventilerar skönt. Du hålls torr och fräsch och aktiv. 

  Detaljer

  • Ventilerande och snabbtorkande softshell-material
  • Avslappnad passform med fyrvägsstretch
  • Vindresistenta, vattenavvisande och slittåliga
  • Justerbar midja
  • Handficka och lårficka med dragkedja
  • Storleken är något mindre. Vi rekommenderar att välja en större storlek än normalt. Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Softshellbyxor
Kategori: Shorts
Lager: Ytterlager / Väderskydd
Benlängd
Normal (regular)  
Material
Materialtyp: Softshell  
Vikt
ca 196 g  
Material
NYLON STRETCH LITE 145 - 89% polyamid, 11% elastan  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
775293
 • Väggord - Förråd

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Temporära Tatueringar Tsum Tsum 800049

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Jul dörrkrans - Snögubbe Welcome...

  Champion Popcornmaskin Retro

 • Smarholmen Taklampa, Guld
  Lord Nelson Badrumsmatta 90x60cm Äppelgrön
  Poster A3 30x42cm Horses Morning

  Kontakt

  Jacqueline - jdyDeep 3/4 Top, Mörkblå

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Soya - Sue 16, Grå
  Champion Elektrisk tändare USB Röd

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Vero Moda - vmGullan LS Top, Svart
  Såskastrull i emalj 1,3 l, med handtag, beige, Vappu köksserie f

  Stöd FARR!

  Poster A4 21x30cm Map New York

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Svanefors Löpare 15x120 lila