Paintpart Tapet 8 5209-4 Rullasta otozal2196-Hem & Trädgård


Hasbro, Cluedo Resespel (SE, FI, NO, DK)
Martinex Compact Curling

Tiny Love Sängmobil Tiny Princess Soothe'n Groove 3333130561

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ljusstake Marble, GråLjusstake trädgren 21 cmLjusstake Granny - Natur sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Ljusstake Three 15x13,5 - Mässing
Karlskrona tenn ljusstake
Dorre Ljuslykta Glas 35 cm Koppar

Barbie osynlig penna med notebok

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.BODÖ PLÄD 125 X 150 CMSilikonpensel (Blandade färger) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Globen Lighting Taklampa Nest Vit / Borstad MässingLED-utomhusbelysning tak Nordlux Fallon 47550101 8.5 W Varmvit Vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Hello gorgeous Guld tonad 30x40cm
Belysningssystem PlugShine 5-faldig-fördelare Paulmann 93930 Svart

Waterdrop Light LED, lyser i 7 olika färger

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Gårdslykta 90 kort

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Vacuum - Smarta Förvaringspåsar/ Förseglade PåsarPoster - Lejon King Zingo svartvit 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Rivjärn för vitlökSäkerhetslågskor Uvex 1 38 S1 SvartAiram Oiva LED-lampa, E27, 3,5W ger 25W, 250 lumen, 3000K va

Läs mer...
Hörselkåpor 31 dB 3M Peltor MT155H PTLA 1 st
interBär 8015-001.61 Sladdimmer med dragavlastning Transparent Brytförmåga (min.) 40 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 170 ADrfit-set för RC-bil borstlös 1:10 Reely Onroad Combo Varv: 8Tapas Set Dorre
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFLAGGA- IRON MAIDEN - CAN I PLAY WITH MADNESSBBQ - text - Grill mästarens text järn / bränn stämpelSunnylife Lins Filter CPL DJI Mavic 2 Pro / Zoom att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reservdel Förbränningsrum Force Engine Passar till modell: 25er Force-Nitromotoren

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Alu/stål kardanaxelbyggsats Uni. 1:14 Carson Modellsport 500907004 1 st
Spännings- / strömsensor Jeti DUPLEX MUI 50

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLinskydd Anti-Glare DJI Mavic 2 ProAMY dukmetervara, GråMarvel Comics Avengers Badponcho Badhandduk Poncho 115*50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Eagle Taklampa 22 cm Vit Markslöjd
2 st Värmeljushållare, Vita änglar
PINGLAN LED-ljusslinga, Mutli
Ice Cream Door Stopper

Viktigt!

Efashion Chana - Blus 501B Mönstrad, Mellanblå/Mörkblå
PULZ Hallie L/S blus, Brun
Vero Moda - vmMaharete SS Top, Mörkblå

Kontakt

Efashion Chana - Blus 501B Mönstrad, Ljusblå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Star Wars Handduk Badlakan 140*70cm YODA
Nümph Iridiana skjorta, Blå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster A3 30x42cm Quote
Svanefors Löpare 35x120 gul

Stöd FARR!

Masha och Björnen Bordsduk

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Hopfällbart stort förstoringsglas med LED lampa 2 x 120mm