Müller 23384 Dimmer DIN-skena Passar: Glödlampa, Lågenergilampa Grå LED-lampa, Halogenlampa, pocibe3421-Hushållsapparater

PULZ Melizanne skjorta, Rutig
Efashion Happy - Blus 9469 Animal, Lila
Second Female Rosita blus, Svart
Philosophy Blås Original Portia blus, Flerfärgad
Efashion Chana - Topp PU231 Blommig, Grå

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Gripsholm Bordslöpare Herman 35x120 ljusgrå
Gripsholm Pläd 130x170 130x170 midnattsblå

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Julgranskula Röd Ingemar

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Body med Hello Kitty 80 cl
Minions Pyjamas gul

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.

Star Wars, Pyjamas, Blå
PJ Masks Kortärmad pyjamas marinblå
Björnen Bruntass, Brun
Sallad 9789127151864
Seven Seas - Skjorta SS310 MF Dobby Royal Oxford, Ljusblå

Diskussionen om varför Android-telefoner har en liten haka nederst på framsidan har fått en officiell motivering från Huawei.

Oscar of Sweden Printad Skjorta I Gröna Toner
Oscar of Sweden Mörkblå Randig Skjorta
Weather Report Torsten uforet regnjakke, Herre, Blå

Den en gång så lovande hörlurstillverkaren Bragi meddelar nu att de helt slutar tillverkar hårdvara, och fokuserar på att licensiera AI istället.

Trots tidigare rapporter om att personal flyttas från bilprojektet Titan har Apple nu värvat ytterligare en profil från elbilsikonen Tesla.

Skins DNAmic Thermal LS with Zip, Man, Alpine

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

Vattenfall, fontän för trädgården 24x20x66 cm

Kod i Android-versionen av Apple Music pekat mot att den strömmande tjänsten snart kan funka på Chromecast.

Poster - Flamingo Tropical 40x50cm
Massor av nya tjänster

MEMPHIS bordslampa

När Apple jagar nya intäktskällor skapas också nya risker för användarna. Hur mycket kommer framtidens Apple att pocka på vår uppmärksamhet i form av pushnotiser och reklam?

Havaianas Kids Slim Grå
Poster Fjäril - Ängsvitvinge A4 21x30 cm

Sony slår ihop avdelningar för TV, ljud och mobiler till en, och kan på så sätt maskera hur dåligt det faktiskt går för den mobila avdelningen.

Müller 23384 Dimmer DIN-skena Passar: Glödlampa, Lågenergilampa Grå LED-lampa, Halogenlampa, pocibe3421-Hushållsapparater

LED-dimmer / universaldimmer för fördelarinbyggnad 17,5 mm. För knappanslutning. Lämplig för dimbara LED-, glöd-, halogen- och lågenergilampor. Lämplig för faskontroll- eller fasavsnittsstyrning. Minimalt dimmervärde kan ställas in. Minnesfunktion för senast inställda dimmervärdet. Master/slave-funktion: med anslutning av ytterligare dimmer kan högre laster styras samtidigt med en knappanslutning (Master). Med överlast-, överspännings- och överhettningsskydd.
Baby Born, Deluxe Jeans Collection