Stabiliserande landningsben / stabiliserare för DJI Mavic Pro - Förlängningsben

Multicopter-flygbatteri DJI Part 1 Passar till DJI Mavic Pro Platinum 1 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Multicopter-väska DJI Part 13 Passar till: DJI Mavic Air

Sax med plastgrepp för högerhänt 215mm KontorssaxServo Ledning Deluxe [1x Öppen ände - 1x Öppen ände] 10 m tvinnad ReelyYankee Candle Classic Medium Jar Linden Tree Candle 411gVerktygslåda 52 mm av rostfritt stål 1:14 Thicon Models 50201 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Blade Inductrix Switch Quadrocopter RtF NybörjareDomkraft 10 ton.PowerCube ReWirable + 4 plugs Resekit 44-1800 AllocacocÄngel flygande. SilikonformBIG LEAF akrylatbehandlad dukmetervara, GrönVäggdekor/Väggord a true love story neveSkrivbordslampa svart SALADOBordslampa vit SAMO

Tack ❤

Min tid är nu

Bordslampa L guld MOONI
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa vit SEGRE miniMini Tak/Vägglampa Vit MarkslöjdTaklampa grön ARAGON

Taklampa svart LIRITaklampa ljusbrun MALONE XL

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kruka 2 st olika storlekar vit ZAKROS

RC Motorflygplan Multiplex Extra 330SC Indoor Edition 850 mm Byggsats

Kids Concept, Kudde, Neo, mammutOnly - onlElcos Stud 4/5 Top, SvartPowerCube extended 3m RÖD 44-1304 Allocacoc

VILA 'Vilucy' blus, Vit/marinblå
1537437987500

Väggord - SMILESoya - Felicity 169, SvartVero Moda - vmEdna LS Blouse, GrönJacqueline - jdyGlam 7/8 Top, MörkblåEfashion Chana - Topp PU52 Stjärnor, Svart/MörkgråRam för att göra dimmer utanpåliggandeSecond Female Mariel kjol, BrunSvanefors Löpare 45x140 orange

Väggord - Var rädd om dagen...Ninja Turtles Kortärmad pyjamas gråNinja Turtles Kortärmad pyjamas blåMiraculous Kortärmad pyjamas röd

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Doftljus, Scented Candle - You melt meCarisma - Skjorta 8004, MarinblåOscar of Sweden Mörklblå Skjorta Med Små Printade BlommorTenson Sky Stripe Kid´s rainset, PurpleVäggdekor/Väggord Du vet väl om att du

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Partyhöjaren, perfekt till bål/dekoration/eller till barnenVäggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storyVagabond Casey sneakers, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

ECCO Bella skor, SvartMagiskt badlakan - Seris

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Dra på lakan 105x200 cm VitSkrållan, Lillan Jeans & T-shirt

Kalle Anka Mjukdjur 20cm, Musse PiggPoster - I love My Cat A4 21x30cmASi Leo Baby doll Blå

Maileg Ängelmus i bok

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

MONOPOL KISS Engelsk version ubbyxi2908-Hemelektronik

Meningen med hela skiten…

Pralinform öga silikonform

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Geggamoja, Big Doddi SosaJumbo Squishy - Rulltårta RosaNikko, Porsche 911 GT3 Cup Radiostyrd Bil

15324212664902228635381886865163.jpg

Carcassonne: Exp4 Tower (Svensk version) - BrädspelPoster A3 30x42cm Golden Pineapple

Tavla Kärleksregler SvartTärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - BrädspelCosta Rica - BrädspelVikings Gone Wild - Its a kind of Magic - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tärningsset D6 - Gemini Blå-Grön (CHX26836) - BrädspelKrosmaster Arena 2.0 brädspelBritax, Syskonsits, B-Ready, Flame RödCartney Brakin - Mcqueen Fan - Cars Bilar - Limited Edition CHASE

Boken finns att köpa här.

Barbie Let's Party! 2011 [Import] (CD)

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Visent Buffalo Creek 2PLaCrosse blå, BlåPoster - Sverige karta ram 70x100cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ecco Biom Lite 80200359503, Dam, Grön
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Chelseaboot darkbrun, MörkbrunSmith's Empire MS 1061 NAVYTriathlon Elastiska Grå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ( Väggdekor, Väggord ) BadrumTårtfat - Gulli - Grön - LitenLyktor Trollslända2Fast2Fun - Focus Reality med FPV drönare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 YuseiGERHARD Retro Jul Papperslöpare
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Emoji WiFi
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm MapPoster A3 30x42cm Viola

Over and out.

Klara