Birchmeier Orkidéspruta Melua

Körbatteri Amewi Passar: Amewi Mad Shark 1 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tavla LED Canvas Brygga & Fyr, Soluppgång 60x40cm

Reservdel Reely 336089C MotorfästplattaHitec Special-Servo D840WP Digital-servo Transmissionsmaterial: Metall4-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex Ultimate Touch 2,4 GHzSkylt, Message heart - Pappa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Immersion RC Antenn Spironet V2 5,8 GHz RHCP StubbyLinsfilter 4i1 DJI Mavic 2 ProBäddset - Påslakan CrossFelicia LjuslyktaFISHBONE Pläd 170 Röd/NaturAMSTERDAM bordslampa, RostbrunBordslampa svart KASAIBordslampa vit UROLA

Tack ❤

Min tid är nu

Excel fönsterlampa krom
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa svart PADMATaklampa svart/koppar FUCINOHanddriven Fläkt För Varma Och Lata Semesterdagar Svalka GUL

Taklampa grå ARDILLAVäggdekor - Fåglar på kvist #3

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lord Nelson Badrumsmatta Rund 70cm Mörkgrå

Gyro Multiplex Wingstabi Easy Control RX-7-DR 7 kanaler

RUE de FEMME Doodle skjorta, FlerfärgadVero Moda - vmBecca LS Top, SvartVero Moda - vmMano SL Top, Marinblå

Vila - Vifinest LS Top, Svart
1537437987500

Only - onlIsa Crochet Tank Top, MörkblåVero Moda Sporty Glitter blus, MörkblåOnly - onlMira LS Shirt, OffvitVero Moda - vmTirsa Wrap Top, Vit/SvartSelected Femme Berina skjorta, VitVILA Vipen New Noos kjol, SvartPoster A3 30x42cm DandelionSvanefors Pläd 130x170 grön

Minecraft Pyjamas svartVäggdekor väggord väggtext I may not be perfectDragons Kortärmad pyjamas vitXLARGE Nalle Puh Gosedjur

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Glitter 3m Lila GuldKronstadt Johan skjorta, BlåOscar of Sweden Mörkblå Oxfordskjorta SkjortaKuddfodral marokanskt bohemisktAmpelhållare Isländsk Vallhund

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Me Too, Mjukisbyxor, MörkblåTretorn Gummistövlar, GrönVagabond Jessie vinterstövlar, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vagabond Harvey stövlar, BrunAngulus sandaler, Champagne

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bundgaard Sailor gummistövlar, GråMamma Mu Beanie Mjukisdjur

Babblarna Mjukisdjur Bobbo GosedjurBUBBLEEZZ - Piper PuppyflyBarbie Dreamtopia Rainbow Cove Fairy Sosa

Enchantimals Cameo Crab Fashion

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

ROAL DAHL Engelsk version MONOPOL ubbyxi2917-Hemelektronik

In this special Roald Dahl edition of MONOPOLY players tour their favorite characters and locations
from the most beloved Roald Dahl stories. From Miss Spider to the Twits, to the Giant Peach and
Crunchem Hall, players can invest in Willy Wonka factories and build chocolate empires across the
strangest of locations. This unique and special edition MONOPOLY game will delight every Roald
Dahl fan’s phizz-whizzing imagination. All aspects of the game have been customized and feature the
iconic illustrations of Quentin Blake; including bespoke tokens, custom gameboard, cards,
MONOPOLY money and more!

Players 2-6

Meningen med hela skiten…

Poster - Målad häst 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Paw Patrol - 28 cm Plush Marshall GosedjurMLP Photo Finish - My little ponyBrio 33820 Polisbåt

15324212664902228635381886865163.jpg

Camel Up (Svensk version) - BrädspelFluxx Firefly - Brädspel

Flaskhållare HundStrandfilt Mandala rund - Multi grön/vitBRIGHT Science Quiz® Biology editionMusee - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Android Mainframe BrädspelHoneywell, 2 True HEPA Filter HPA100WEBritax, Travel Bag B-Agile 3 & 4, B-Motion 3 & 4Matthew True Blå - Kungen fan - Cars bilar 2

Boken finns att köpa här.

Didriksons Boreal (Herr) Navy

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Naturehike Hexagon Tarp - orange partytält / CampingtältSandalett 189 TAMARIS Svart, SvartPoster - Afrika giraff ram 70x100cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Afrika elefant karta 2 50x70cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • KÄNGA Rosa Ne Rosa, RosaReebok Classic Lthr 28412, Herr, BeigeLED-spot x 4 - RGB
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • NOR 360 Variant: HögerKALIBRERINGSGAS H2S,CO, CH4, OMiljövänlig shoppingkasse 35x60 cm grön2Fast2Fun F.A.H Quadrocopter 2,4 GHz drönare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • BEECH WOOD CHESS TABLE, ALABASTER CHESSBOARDPoster A3 30x42cm Giraffe
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hängare vitt rådjur
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm MalmöPoster A3 30x42cm Tuttifrutti

Over and out.

Klara