Kardanaxel ädelstål 145-160mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50048 1 st

Skrivbordslampa koppar SALADO

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bordslampa L guld MOONI

Taklampa vit/guld YAMUNATaklampa svart PADMASicily Pendel 3L Krom/Klar MarkslöjdROSENDAL Plafond 3L Guld/MC Taklampa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vävda Korgar 3 stTaklampa vit MAVONETaklampa grå med vit kabel FOG LKruka 30 x 30 x 24 cm svart MAGGIOREArabella Blandare 1 KromFönsterlarm med inbyggd sensorOnly - onlElcos 4/5 Aviaya Top, LjusgråLED-ljusslinga med 10 st rosa-vita-röda bollar

Tack ❤

Min tid är nu

Saint Tropez - Blus R1047, Mörkgrön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Värmeljushållare med text - PappaAmpelhållare Katt No 1Soya - Felicity 169, Svart

Väggdekor AfrikaVero Moda - vmTascha 3/4 Midi Top, Röd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Aromalampa i Keramik Dödskalle Vit

Kardanknut ädelstål 92-122mm med 4 mm borrning 1:16 Thicon Models 60017 1 st

Nümph Iridiana skjorta, BlåONLY Carmakoma Linn blus, NavyVila - Vicutit Denim Skirt, Blå

Xantia Duk 160x330 cm Vit
1537437987500

Body Med Motiv 3 MånaderMinions Nattlinne vitMy Little Pony Pyjamas korall lilaLEGO Batman Kortärmad pyjamas svartGanzo MultiTool G112Lyle & Scott Cord skjorta, SvartCarisma - Skjorta 8004, MarinblåOscar of Sweden Ljusgrå Twillskjorta Skjorta

Only & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, VitCraft Swift Halfzip Pullover, Dam, RubyPoster - Marmor fjäril No.1 21x30cmÖverfallslarm/Personlarm, Blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, GammelrosaBianco Fur Laced Up Boot vinterstövlar, SvartVagabond Harvey stövlar, BrunMånadsängel i glas - OktoberBundgaard Tilde vinterstøvle, Leopard

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Bobby StorkTY Teeny Tys Rubble Paw PatrolMiffy Stor Orange Gosedjur

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Miraculous MarinetteTrälåda med text "Olja & Vinäger"

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bush Baby World, DrömträdetBabblarna mjukisdjur – Babba

Kuu Kuu Harajuku G DollMaileg Brun Mini BunnyHBX 1:12 Servo - 12030

Coimbra - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor väggord Tvättstuga ubbyxi3181-Tvättstuga

Produktnummer: 175474

Tvättstuga

Färg: Svart

Storlek: 47X12 cm

Material: Självhäftande vinyl

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp för enkel montering.

Meningen med hela skiten…

7 Wonders - Cities (Engelsk version) - Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bamse Mix5 st Jättesöta Te-Sniglar - Snigel - TepåsehållareDarkest Night: Second Edition Miniatures Box - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Olympos - BrädspelTärningsset D6 - Lustrous Dark Blå (CHX27896) - Brädspel

The Boldest - BrädspelKids Concept Träklossar Stad AidenBeyblade Burst Limited Blaze Ragnaruk 4 S. B Röd Ver.Celavi, Regnställ, Blå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

MFH ÖverlevnadsbehållareEspandrilles Hilfiger Cobblest, Sand/camelSandal Bdk taupe, BrunFlex appeal insight, Rosa

Boken finns att köpa här.

Dödskalle isform/chokladform

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Matilda Kmb Svart, SvartSkalare / Strimlare rostfritt stålDörrkedja Rostfritt stål

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Magnifier Spectra Variant: Vänster
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Mortel Svart StenMiljövänlig shoppingkasse 35x60 cm grönTrådlös LED Lampa med Rörelsesensor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Monopol Harley-Davidson Monopoly, MonopolPoster A3 30x42cm Frosted MarblePoster A4 21x30cm Have Faith VitPoster A4 21x30cm Brush Stroke Gold
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm Deer FriendPoster A4 21x30cm Wildflowers
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Fashion in Mind
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Abstract mazeVäggdekor/Väggord you´re amazing just

Over and out.

Klara